Без рубрикиОбщество

Щоб миколаївці не замерзли, приведено у готовність мобільні пункти обігріву

У зв’язку із різким пониженням температурних показників та з метою реалізації Плану протидії загрозам і реагування на надзвичайні ситуації зимового періоду рятувальники Миколаївщини привели в повну готовність мобільні пункти обігріву, призначені для забезпечення умов життєдіяльності особового складу аварійно-рятувальних формувань, які залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій та ситуацій у несприятливих погодних умовах та громадян, які постраждали в наслідок зимової негоди.

311202

ГУ ДСНС України у Миколаївській області повідомдяє, що 30 грудня на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення було перевірено придатність, справність та комплектацію пунктів обігріву на базі наметів та автомобілів підвищеної прохідності, обладнаних кунгами. Такі перевірки проведено у всіх підпорядкованих підрозділах Миколаївського обласного гарнізону оперативно-рятувальної служби.

311203

311204

Начальник Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Максим Грицаєнко зазначив:

«Дані мобільні пункти призначені для особового складу аварійно-рятувальних формувань та спеціалізованих служб, які залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій та ситуацій в зимовий період, та надання допомоги особам, які постраждали в результаті низьких температурних показників. Досвід минулих років показав, що рятувальникам доводиться по декілька діб поспіль надавати допомогу населенню під час сильних снігопадів, коли рух автомобілів ускладнений погодними умовами і велика кількість людей опиняється заблокованими у кілометрових заторах. На сьогоднішній день за результатами перевірки, можна зробити висновок, що мобільні пересувні пункти укомплектовані всім необхідним і в разі виникнення потреби ми готові швидко та оперативно відреагувати на надзвичайні події та ситуації зимового періоду!»

311205

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button