Без рубрикиОбщество

Безробітні побували на "Миколаївському тепловозоремонтному заводі"

У рамках проведення Днів відкритих дверей на виробництві фахівці Жовтневого районного центру зайнятості організували професіографічну екскурсію на ТОВ «Миколаївський тепловозоремонтний завод», який за підсумком 2015 року отримав звання
«Лідер галузі».

ТОВ «МТРЗ» представляє собою динамічно розвинене промислове підприємство, оснащене сучасним обладнанням з капітального ремонту маневрових тепловозів.

Десять безробітних, серед яких були також демобілізовані учасники антитерористичної операції, взяли участь у заході. Напередодні зустрічі заступник директора районного ЦЗ Тетяна Лукашук розповіла тимчасово непрацюючим про реалії сучасного ринку праці, акцентуючи увагу на зростанні попиту та престижності робітничих професій.

Першу хвилю запитань від потенційних кандидатів на посади столяра і верстатника деревообробних верстатів прийняв на себе інженер з охорони праці Миколаївського тепловозоремонтного заводу Литвиненко Микола Іванович. Опісля детальних відповідей щодо рівня оплати праці, графіку роботи, складових соціального пакету тощо, ознайомив присутніх з основними етапами діяльності. Також він розповів про обов’язки робітників та вимоги працедавця до майбутніх співробітників.

Під час екскурсії безробітні ознайомились з особливостями технологічного процесу ремонтних робіт та післяремонтних випробувань. Завідувач виробництва, Батищев О.М., продемонстрував виробничі потужності заводу, а також соціальні інфраструктури підприємства.

Віриться, що серед нинішніх екскурсантів знайдеться чимало охочих поповнити ряди дружного колективу підприємства.

zhovtnevy.mk.gov.ua

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button