Без рубрикиОбщество

"У Миколаєві був затриманий маніяк-ексгібіціоніст, але його відпустили", - молодь з "ПРАВОГО СЕКТОРУ"

«13.12.15 активістами МГО «Права Молодь» міста Миколаєва був затриманий маніяк — ексгібіціоніст,
що вже не перший місяць докучав жителям Центрального району», — повідомляється в групі «ПРАВИЙ СЕКТОР [МИКОЛАЇВ І МИКОЛАЇВЩИНА]»
в одній з соцмереж.

«Завдяки зусиллям молодих патріотів чоловік, який останнім часом взяв за звичку чіплятись до жінок, в районі перетину проспекту Леніна та вулиці Садової сьогодні був спійманий та переданий представникам правоохоронних органів і зізнався у скоєнні правопорушення.

image

Але за останніми даними, браві поліціянти вирішили відпустити порушника додому, через те, що він офіційно є неделіктоздатним і має довідку про психічні розлади.

Оскільки дівчина, до якої він чіплявся, є повнолітньою, чоловіку виписали штраф на 2000 гривень, інкримінувавши дрібне хуліганство. Він знову розгулюватиме вулицями міста. Подякуємо старим вовкам в овечих шкурках.

До громадянок міста буде велике прохання, якщо ви станете свідками протиправних дій маніяка, звертайтесь до представників Правого Сектору та пишіть відповідну заяву до поліції. Триматимемо руку на пульсі, щоб домогтись вирішення цієї ситуації та захистити права миколаївців», — йдеться у повідомленні.

fwLst01a0qc

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button