Без рубрикиОбщество

Розгляд звернень громадян - механізм дотримання їх прав і свобод

Право на звернення є важливим конституційно-правовим засобом захисту та однією із організаційно-правових гарантій дотримання прав і свобод громадян. Питання практичної реалізації громадянами права на звернення, наданого їм Конституцією України, регулюється Законом України «Про звернення громадян».

Відповідно до цього Закону громадяни мають право вносити в органи державної влади пропозиції про поліпшення їх діяльності, викривати недоліки в роботі, оскаржувати дії посадових осіб державних органів.

Цей Закон забезпечує громадянам України можливості для участі в управлінні державними і громадськими справами, для впливу на поліпшення роботи органів державної влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, для відстоювання своїх прав і законних інтересів та відновлення їх у разі порушення.

Державна податкова інспекція у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області постійно приділяє увагу зверненням громадян як одному з пріоритетних напрямів роботи, оскільки дотримання норм доброчесності є важливим фактором, органічно пов’язаним з місією, на якій ґрунтується діяльність Державної фіскальної служби України.

Для зручності громадян в приміщенні інспекції постійно діє приймальня громадян.

Запис на особистий прийом громадян посадовими особами ДПІ у Корабельному районі ГУ ДФС у Миколаївській області проводиться за тел.: 64-09-59 або у кімнаті № 301. Графік особистого прийому розміщено на інформаційних стендах в приміщенні інспекції та на веб-сайті ГУ ДФС у Миколаївській області (mk.sfs.gov.ua)

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button