Общество

Калейдоскоп новорічних та різдвяних свят стартує на Миколаївщині з 18 грудня

18 грудня о 12:00 у Миколаївському зоопарку розпочнеться святкова розважальна програма «Зимові забави». Всі хто не встигне, зможе її відвідати вже 20 грудня, в той самий час, — повідомляє ОДА.

19 грудня у Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії відбудеться прем’єра дитячої казки «Шерлок в перьях и Доктор Га-Гатсон». Початок вистави о 10:00.

В цей же день, 19 грудня, до Дня Святого Миколая у центрі міста проведуть масштабний зимовий фестиваль «До Миколая – в Миколаїв!», який розпочнеться об 11:00  благодійним ярмарком новорічних сувенірів, який розгорнеться на вулиці Радянській. О 12:00  на Нижній Набережній миколаївці зустрінуть Святого Миколая, який проїде вулицями міста до Дитячого містечка «Казка», де також заплановано святкову програму.

Довгоочікуване відкриття Головної ялинки Миколаєва за участю Святого Миколая, керівництва області та міста відбудеться 19 грудня о 15:00, після чого продовжиться робота ярмаркового містечка, городяни зможуть долучитися до народних гулянь з виступами творчих колективів, хороводами та смачним частуванням.

Театралізовані дитячі вистави та ігрові програми біля Головної ялинки міста продовжаться 30 грудня, з 3 по 6 та 7 і 10 січня об 11:30.

Миколаївський академічний художній російський драматичний театр відчиняє свої двері всій малечі та їх батькам і презентує музичну казку з новорічною інтермедією  «Каменный цветок». Виставу можна переглянути з 20 грудня по 6 січня  о 10:00, 12:00, 14:00.

Дитяче містечко «Казка» очікуватиме на своїх маленьких відвідувачів 2 січня о 12:00 з театралізованим святом-виставою «Одного разу під Новий рік».

Крім того, новорічні ялинки будуть відкриті в усіх куточках Миколаївської області, до яскравого святкування долучиться кожне місто та район.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button