Общество

"Є тільки місце для любові до них"... Медаллю «За відданість справі» вирішили нагородити вчителя батьки її учнів зі школи №48

«Учить детей – не ремесло, это искусство»
(В.А. Сухомлинський)

Робота справжнього вчителя не закінчується дзвоником з уроку. Те, що одержують учні в спілкуванні з ним, стає частиною їхньої особистості.

Вчитель!!! Скільки у цьому слові тепла і ласки. Адже вчитель – це і наставник, і товариш. Кожен раз, коли ми звертаємось за порадою, нам ніколи не відкаже його добре серце. А сьогодні батьки та учні школи Миколаївської ЗОШ № 48 хочуть розповісти про свого вчителя та висказати їй теплі слова.


11 грудня для Деренюги Євгенії Іванівни, вчителя початкових класів вищої категорії, — ювілейна дата.

«До хорошого уроку учитель готується все життя» (В.О.Сухомлинський), от і наша шановна вчителька знайшла своє покликання, яке стало для неї справжнім мистецтвом на все життя.

…Вона народилася у місті Львові. Маленьку 5-ти річну дівчинку Женю батьки перевезли
у м. Новий Буг, туди звідки коріння її батька.В 1967 році закінчивши школу та вже подорослішав, Євгенією Іванівною було прийнято рішення про обрану професію, а
в 1968 році на руки було отримано свідоцтво про закінчення педкласу.

44 001 66 001

А далі — працювати. Спочатку в дитячому садочку там же в рідному Новому Бузі. А потім — Одеський університет, де обрано історичний факультет. Чому історичний? Бо пощастило їй в своєму житті зустріти старого фронтовика, який був вчителем історії, та який зумів запалити любов до цього предмету в серці Євгенії. От і працювала Євгенія Іванівна вчителем історії в сільській школі Новобузького району. Там і знайшла вона своє кохання — звичайного сільського хлопця, з яким і зв’язала свою подальшу долю. В такому коханні у подружжя народилися син та донька… Але час летить, доля робить свої оберти та по своєму розпоряджається.

От у 1983 році молода сім’я переїжджає до міста Миколаєва. Але так склалося, що місця вчителя історії не було в школі поблизу, от і довелося йти працювати вчителем початкових класів в середню школу № 48.

А далі — друга вища освіта, і, як і сьогодні, завжди поруч — маленькі учні, яким так потрібна любов та повага вчителя, так потрібно від неї навчитися вирости чемними, добрими, знаючими людьми. Та хіба в цьому питання, коли так любиш кожного маленького учня, коли їх поведінка надихає на нові задумки, коли йдеш на роботу та знаєш, що там тебе ждуть оті ясні оченята; коли вони голосно сміються, розмовляють, бігають, стрибають… Ні, немає місця для відпочинку, є тільки місце для любові до них.

ллллл

«Хто намагається розібратися в хорошому й поганому на своїх уроках,
у своїх стосунках з вихованцями, той вже досягнув половини успіху»
(В.О. Сухомлинський)

За ініціативою батьків, спільно з директоркою ЗОШ № 48, прийнято рішення нагородити Деренюгу Євгенію Іванівну за великий внесок в свою роботу медаллю «За відданість справі», та побажати Вам, шановний наш Вчитель, гармонії в сім’ї і на роботі, взаєморозуміння і великого терпіння! Нехай всі Ваші зусилля принесуть плоди в «світлих» головах учнів. А наші люблячі серця залишаються вдячними і розуміючими!
З Днем Народження!

медаль

Батьки учнів 2-Б классу ЗОШ №48

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button