Общество

"Запрошуємо всіх бажаючих відвідати податкову інспекцію у Корабельному районі" - триває Всеукраїнський тиждень права

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва Головного управління ДФС у Миколаївській області нагадує, що з 01 по 12 грудня 2015 року в Україні проходить Всеукраїнський тиждень права, метою якого є навчити населення відстоювати, захищати та користуватись своїми правами.

Цей тиждень права є масштабним правовим заходом, який проводиться в Україні та узагальнює собою цілу низку соціально-значимих заходів, які безпосередньо, спрямовані на підвищення рівня правової культури населення, сприяння подоланню правового нігілізму в суспільстві, усуненню підстав для корумпованості правових інституцій та на утвердження в країні правової держави.

Метою проведення заходу є вдосконалення та розповсюдження різних освітніх програм у сфері захисту прав людини, розробка пропозицій, спрямованих на реалізацію державної правової політики.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва (вул. Артема, 1а) та отримати кваліфіковану юридичну допомогу з питань оподаткування, взаємовідносин з органами ДФС та протидії корупції.

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button