Общество

"Навіть прокуратура просить здійснити громадський контроль" - небайдужих кличуть на судові засідання по справам лісу "Маяк"

«Товариство, треба допомога, підходьте», — пише у соцмережі Ігор Дерев’янко, член Тимчасової комісії щодо перевірки законності відведення земельних ділянок громадянам для будівництва приватних житлових будинків в районі вул. Мендєлєєва у Корабельному районі м. Миколаєва, затвердженого Рішенням Миколаївської міської ради № 62/54 від 24.06. 2014 р. 


«1) 09.12.2015 року о 14-45 год. збір у цивільній палаті Апеляційного суду Миколаївської області (вул. Садова, 2а).

З 15-00 години буде ДУЖЕ ВАЖЛИВИЙ суд по справі ліс «МАЯК». (Колегія суддів під головуванням Кутової Т.З.)

Розглядається апеляційна скарга Пустовіт Л.П., Точилін В.В. (Це призвище неоднаразово світеться у «власниках»). Ділянку «Маяку» Корабельний суд раніше повернув у власність державі. Але апеляційні судді вперше, підозріло та незрозуміло ставлять під сумнів докази-висновки державного інституту «лісовпорядкування» (по приналежності землі лісу «Маяк»). Дуже ПІДОЗРІЛО. Навіть прокуратура просить здійснити громадський контроль.

2) 10.12.2015 року о 09-45 год. також збір у цивільній палаті Апеляційного суду Миколаївської області (вул. Садова, 2а).
З 10-00 години також суд по справі ліс «МАЯК». (Колегія суддів під головуванням Ливинського І.В.)

Розглядається апеляційна скарга Крисенко А.В., Коровніченко В.В. Ділянку «Маяку» Корабельний суд також раніше повернув у власність державі. Крисенко з ВІДОМОЇ РОДИНИ ДЕПУТАТІВ Миколаївської міської ради. Самі собі землю нарізали!

Суд Корабельного району повернув громаді ще одну ділянку
на «Маяку», виділену брату депутата-«регіонала» Крисенко

Треба прийти в суд, як вільні слухачі та проконтролювати, щоб земля лишилась у народному користуванні. ПЕРЕВІРЕМО, ЯК РЕАГУЄ СУД НА РЕЗУЛЬТАТИ ВИБОРІВ.

Доречі. Хто буде заходити на слухання повинен мати з собою документ, що посвідчують особу.

Товариство, СПРАВИ РЕАЛЬНО ВАЖЛИВІ. Особливо перша», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали: «КЛАН». Расследование дерибана лесного урочища «Октябрьское» («Маяк») в Корабельном районе (ВИДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button