Общество

Співаки з Корабельного – серед переможців конкурсу української патріотичної пісні

В час російської агресії на Донбасі та окупації Криму, у Миколаєві понад 300 учасників з міста та області представили на суд журі та чисельним глядачам більше 100 патріотичних різножанрових виступів, взявши участь у ХІХ-ому конкурсі української патріотичної пісні «Червона калина», проведеному у Миколаєві до Дня підтвердження Акту про державну Незалежність України 1 грудня та до Дня Збройних Сил України.

Конкурс тривав майже 8 годин у двох залах, і журі конкурсу вислухало всіх учасників, що показали свою пісенну та виконавчу майстерність.

1227 n 122953 n

Конкурс оцінювало авторитетне журі в складі: Юрій Діденко (голова) — голова обласної організації Народного Руху України, президент Миколаївського фонду «Дітям України», Катерина Рижова — виконавчий директор фонду «Дітям України», Людмила Іванова — доцент кафедри хорового мистецтва Миколаївського державного університету ім. О. Сухомлинського, Олег Кедіс – заслужений діяч мистецтв, доцент Миколаївської філії Київського національного університету Микола Журмій – волонтер, режисер, Дудюк Леонід Петрович – доцент, кандидат філологічних наук Миколаївського державного університету ім. Сухомлинського.

12247735o

Переможцями ХІХ конкурсу української патріотичної пісні «Червона калина» стали і будуть нагороджені дипломи І ступеня у молодшій групі:

— Зразковий театр пісні «Натхнення» Миколаївського міського Будинку вчителя;

— Вокальний гурт «Нащадки» вокального об’єднання «Відлуння» та дует Клименко Нікіта, Огородніков Дмитро з Дитячого Центру позашкільної роботи Корабельного району м. Миколаєва.

У старшій віковій групі групі серед хорів перемогли колектив «Барви» та жіночий хор спеціальності «Музичне мистецтво» МНУ ім.В.О.Сухомлинського; серед ансамблів — вокальний гурт «Щебетушки» вокального об’єднання «Відлуння» з ДЦПР Корабельного району та тріо «Червона калина» Снігурівська ЗОШ №1.

122918 o

Мартинова Марiя з Миколаївської ЗОШ № 54 та Самігулліна Оксана з національного університету ім. В.О.Сухомлинського стали кращими серед солістів.

Нагородження відбудеться на гала-концерті до Дня Збройних Сил України 6 грудня
в Будинку Вчителя об 11:00.

За матеріалами «Миколаїв Рух/Прес»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button