Без рубрикиОбщество

Ефективне надання послуг платникам податків – пріоритет діяльності податкової служби Корабельного району

З метою створення комфортних умов для платників податків, розширення переліку послуг, що надаються платникам податків, з урахуванням їх потреб та побажань спрощення процедури надання послуг та відповідно зменшення часу у ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва Головного управління ДФС у Миколаївській області функціонує Центр обслуговування платників податків.

Центр обслуговування платників податків пропонує місцевим платникам податків наступні адміністративні послуги:

• Взяття на облік платників податків в органах ДФС;

• Включення (виключення) до (з) реєстрів платників податків;

• Оформлення та видача свідоцтв про перехід на спеціальні режими оподаткування, карток платника податків, довідок та інших документів, за якими платники податків звертаються до органів ДФС;

• Реєстрація розрахункових книжок та книг обліку, взяття на облік реєстраторів розрахункових операцій;

• Проведення з платниками податків звірки стану розрахунків з бюджетами та надання повідомлень, актів звірки за відповідними письмовими зверненнями.

Також, у Центрі обслуговування платників для зручності відвідувачів розміщена тематична друкована продукція, оформлені інформаційні стенди, що містять зразки заповнення заяв, податкової звітності, актуальну інформацію з питань оподаткування. Громадяни та суб’єкти господарювання, завітавши до Центру обслуговування платників податків, мають змогу проконсультуватись з необхідних питань із кваліфікованими спеціалістами.

Нагадуємо, що час прийому відвідувачів у Центрі обслуговування платників податків (прийом документів, консультування, надання адміністративних послуг) – щоденно у робочі дні з 09 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв. та у суботу – з 09 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв. Водночас звертаємо увагу, що у вівторок та п’ятницю Центр здійснює прийом відвідувачів до 20 год. 00 хв.

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button