Без рубрикиСуспільство

299-а бригада тактичної авіації відсвяткувала свій іменин у Палаці культури «Корабельний»

Вчора, 4 листопада, 299-та бригада тактичної авіації, яка дислокується у Миколаєві, відсвяткувала своє 39-річчя. З цієї нагоди у Палаці культури «Корабельний» відбулося свято для особового складу бригади. Особовий склад бригади зі святом привітали віце-міський голова Юрій Степанець, голови адміністрацій Ленінського та Корабельного районів.

– Шановні авіатори, дорогі друзі, подарунки! Хочу привітати вас зі святом – 39-ю річницею створення 299-ї бригади тактичної авіації! Армія мені не чужа: моя перша освіта була військовою. Так склалося, що довелося рік провести в зоні бойових дій у складі 79-ї аеромобільної бригади. Хочу побажати тобі, щоб всі твої польоти були тільки тренувальними і тренувальними! Щоб наші громадяни, всі українці жили тільки під мирним небом! Дякуємо за вашу службу! – зазначив заступник міського голови Юрій Степанець.

IMG 7990

Юрій Борисович зазначив, що військові льотчики – це еліта нашої армії. Під час АТО вони проявили свої найкращі якості, зробили і роблять величезний внесок у захист незалежності нашої Батьківщини, повідомляє мерія.

IMG 7991

Віце-мер наголосив, що міська влада завжди готова підставити плече нашим військовим, за умови і надалі надавати посильну допомогу нашим героям. Зокрема, надається підтримка бійцям, які перебувають на передовій.

«Ми ніколи не забуваємо про тих бійців, які перебувають на передовій. Ми неодноразово збирали гуманітарну допомогу, часто самі туди їздимо, допомагаємо своїм хлопцям. Будь-яку допомогу, яку ми зможемо надати, ми надамо, звичайно. Ми ніколи не забудемо і не забудемо про наших воїнів-захисників», – зазначив Юрій Степанець.

IMG 7989

Командир 299-ї бригади тактичної авіації полковник Олександр Дьяков заявив, що особовий склад підрозділу готовий захищати Україну. Воїни мають хорошу підготовку і безцінний досвід участі в бойових діях. За час участі в антитерористичній операції бригада зазнала втрат у техніці. Однак, на щастя, незворотних втрат для підрозділу немає – жоден солдат не загинув.

IMG 7992

Заступник міського голови Юрій Степанець вручив військовослужбовцям 299-ї бригади тактичної авіації листи подяки від міського голови. А голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов, заступник голови адміністрації Ленінського району Геннадій Шкуренко нагородили воїнів грамотами і вручили їм цінний подарунок.

IMG 7994

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button