Без рубрикиСуспільство

На хабарі за вирішення кадрових питань в поліції затримали радника начальника Миколаївського управління внутрішніх справ

У Миколаєві співробітники Департаменту внутрішньої безпеки МВС України за підозрою в отриманні хабара затримали радника глави МВС України в Миколаївській області  полковника Віталія Гончарова Маргариту Лук’янову. 

Як повідомляє кореспондент “Crime.NET”, Лук’янова затримали на гарячому біля її будинку під час отримання грошей у розмірі 300 доларів США. Загальна сума, яку Лук’янова вимагала у поліцейського, склала $1 000. 

За словами співрозмовника видання в Миколаївській обласній прокуратурі Маргарити Лук’янової, Маргарита Лук’янова вимагала гроші у співробітника Миколаївської поліції за успішне проходження переатестації в керівництво одного з районних управлінь Нацполіції в місті Миколаєві.

Прокуратура Миколаївської області відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України («Одержання хабара»). Проводяться першочергові слідчі дії щодо встановлення спільників затриманого в керівництві Миколаївської обласної поліції. 

Як відомо, Маргарита Лук’янова нещодавно представилася головою громадської організації «Народний контроль» і, за заявами ряду громадських діячів, була дуже близька до нинішнього глави МВС України в Миколаївській області Віталія Гончарова, який відвідував всі його особисті прийоми громадян. 

– Лук’янова присутня на особистих прийомах Гончарова як «вирішувач», який «допомагає» людям вирішувати питання з поліцією, прокуратурою, судом і т.д. Звинувачуючи когось у вимаганні, Маргарита Лук’янова сама займається вимаганням, – говорили близько місяця тому миколаївські громадські активісти.

Крім того, Маргарита Лук’янова входила до складу комісії, яка займалася переатестації працівників Державтоінспекції Миколаївської області, а також відбором кандидатів до складу патрульної поліції міста Миколаєва. Також є членом громадської ради при Головному територіальному управлінні юстиції в Миколаївській області. 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button