Без рубрикиСуспільство

"Якби тільки ці бандити не прийшли до влади", - зголосилися люди до другого туру виборів мера. Відкрито штаб-квартиру «Самодопомоги» в Корабельному

Як відомо, 15 листопада відбудеться повторне голосування за кандидатів у мери міста Миколаєва, які пройшли до так званого другого туру – городяни обиратимуть між екс-“регіоналами”, які втекли у 2014 році з посади голови обласної ради. Ігор Дятлов (від партії «Протиблоку») і незаплямований у політиці, який розробив стратегію розвитку міста, представник партії «Асоціація «САМОПОМІЧ» Олександр Сенкевич.

«Це буде боротьба за Миколаїв між добром і злом».
Патріоти міста об’єднуються,
не допустити приходу до влади Дятлова

Після того, як Олександр Сенкевич звернувся до миколаївців з проханням підтримати його в боротьбі за мирне процвітаюче місто, багато хто закликав – вони готові бути вільними членами дільничних виборчих комісій, спостерігачами, агітаторами (адже зараз головне активізувати молодь, щоб вони приходили на вибори і відстоювали право Миколаєва на розвиток, на своє світле майбутнє).

Не залишилися осторонь і жителі Корабельного району.

Я готовий витрачати свій час, свої ресурси, тільки для того, щоб ці дятловські бандити не прийшли до влади”, – сказав один з місцевих підприємців.

– Я пенсіонер, і грошей у мене мало, але я не перестану захищати Україну. У першому турі вона голосувала за Сенкевича, а по другому прийшла, а в комісії погодилася брати від нього участь тільки за “добових” (держава оплачує роботу членів ДВК у розмірі близько 200-300 грн. – ред.). Регіонали кличуть всіх в комісію за гроші, але я не погоджуся продати свою країну за 2 мільйони! – розповідає пенсіонерка з Корабельного району.

Всіх, хто готовий приєднатися до цього руху, ласкаво просимо за адресою:
вулиця Ольшанцева, будинок 79/1
(підвал в будівлі на проспекті Жовтневому, поруч з магазином Cooperator) щодня. Тут представники «Самодопомоги» приймуть вашу заяву, якщо ви згодні бути членом дільничної виборчої комісії або спостерігачем  (майте при собі копію паспорта – 1, 2 сторінки і ту, де знаходиться прописка), розкажуть, як ще можна допомогти рідному місту стати на шлях економічного розвитку і процвітання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button