Без рубрикиСуспільство

Після виборів у Миколаєві 10 округів залишилися без своїх представників, а в 10 округах було по два депутати, - юрист

Після набрання чинності Законом про вибори миколаївський адвокат Володимир Тимошин  на своїй сторінці коротко описав усі «принади» цього Закону:

«Як ми зараз бачимо, Держава вкотре розсікла Народ.
За результатами голосування у Миколаєві 10 округів залишилися без своїх представників (депутатів), а в 10 округах по два депутати.
Парадокс в тому, що виборці зараз не можуть зрозуміти, як так сталося, що один Кан отримав найбільшу кількість голосів в окрузі.дідат (з його результатом понад 30%), а депутати по округу були ще одним кандидатом, від іншої партії, який набрав 17%, т. Е. вдвічі менше.
Якщо подивитися на список депутатів міської ради (опублікований на всіх миколаївських сайтах), то можна побачити, що остання кількість депутата від ОП має результат майже вдвічі вищий, ніж у другого числа (перший поза конкурсом) будь-якої іншої партії, не кажучи вже про результати крайньої чисельності цих партій.
На жаль, держава не вжила жодних дій, щоб пояснити громадянам всі хитрощі Закону.перед виборами, не пояснює зараз”, – написав Тимошин.

Нагадаємо, у Миколаєві є 54 округи, за результатами виборів  “Протиблок” отримав 26 місць у міськраді, “Самопоміч” – 10 мандатів, а БПП “Солідарність” і “Наш край” – по 9 мандатів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button