Общество

Три дні з цікавого гімназійного життя. Підлітки з Корабельного висловлюють вдячність батькам та вчителю

Наш клас завітав до дитячої бібліотеки №8. Саме тут ми разом відзначали День української писемності. І це було справжнє свято для знавців і шанувальників рідної мови: різноманітні конкурси і творчі завдання змінювали один одного і дали нам можливість продемонструвати свої знання, здобуті на уроках української мови та літератури.

16 новый размер 1 новый размер

Наступного дня учні нашого 7-Б класу відвідали один з найстаріших музеїв України — Миколаївський обласний краєзнавчий музей «Старофлотські казарми».

13 новый размер

Для нас було проведено екскурсію про наш край та його засновників, пам’ятки давнини, про найцінніші предмети археологічних розкопок з Ольвії та Криму, зброю запорізьких козаків. Музей вразив нас своїм дизайном, спеціальним освітленням, різноманітними експонатами, які характеризують неповторну, героїчну історію нашого краю, звичаї та традиції.

14 новый размер 15 новый размер

І цього ж тижня ми відвідали ще один музейний урок. На цей раз з матеріалами до нас у гімназію завітали фахівці Музею підпільно-партизанського руху на Миколаївщині.

11 новый размер

«Війна і діти»… Особисті історії зі щасливим кінцем, бо більшість юних героїв не загинули, врятувалися, зуміли пережити жахіття Другої світової війни.. І звичайно ж, розповідь про юних підпільників Віктора Хоменко та Олександра Кобера, імена яких знає кожен миколаївець. Цікаво, що пам’ятник юним героям у нашому місті побудований на кошти від металолому, що збирали наші батьки у шкільні роки.

Дякуємо класному керівнику Чередарчук М.В., нашим батькам за такі цікаві й пізнавальні сторінки нашого навчального гімназійного життя.

Полівода Юлія,
учениця 7-Б класу

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button