Общество

Миколаївцям поміряють тиск і рівень цукру в крові. 11 листопада акція пройде в ТЦ "Таврія В" Корабельного району

До Всесвітнього дня боротьби з діабетом Миколаївський обласний центр здоров’я сумісно з соціально відповідальним бізнесом організовує низку санітарно-просвітницьких заходів під гаслом «Будемо здоровими разом!». Протягом чотирьох днів у багатолюдних місцях проводитимуться акції з вимірювання артеріального тиску та рівню глюкози в крові.

Мета акції — привернути увагу громадян до основних факторів ризику розвитку цукрового діабету та провести просвітницьку роботу з питань профілактики  захворювання.

Під час акції кожен бажаючий матиме можливість проконтролювати свій тиск та рівень глюкози  крові за допомогою експрес-методу та отримати консультацію лікаря.

Розклад заходів:

10 листопада з 12.00 до 13.00 – торговельний центр «Кит» (вул. Мала Морська, 108);
11 листопада з 12.00 до 13.00 – торговельний центр «Таврия В» (пр. Жовтневий, 234в);
12 листопада з 12.00 до 13.00 – гіпермаркет «Практикер» (пр. Героїв Сталінграду, 9т);
13 листопада з 12.00 до 13.00 – фойє обласної державної адміністрації (вул. Адміральська, 22).

Учасники акцій, у яких вперше буде визначено підвищений рівень глюкози крові, отримуватимуть запрошення на підсумкову лекцію обласного позаштатного ендокринолога Наталі Ткаченко та фахівців центру здоров’я «Здоровий спосіб життя. Профілактика цукрового діабету». Лекція відбудеться 13 листопада о 15.30 в актовій залі Миколаївського обласного центру здоров’я (вул. Адміральска, 35, другий поверх) та триватиме півгодини. Під час лекції заплановано проведення розіграшу, за підсумками якого декілька учасників отримають подарунки — глюкометри для самостійного спостереження вдома за рівнем цукру в крові, повідомляє облздрав.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button