Без рубрикиСуспільство

За апеляцією посадили під арешт усіх трьох спільників терористів з Корабельного району

Нагадаємо:  СБУ опублікувала відео затримання прихильників “русского мира”  з Корабельного району та історію одного з них (Відео)

Суд першої інстанції обрав запобіжний захід для двох затриманих  у вигляді тримання під вартою, одним з яких визначено можливість внесення застави у розмірі 250 тис грн.  Третьому підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді домашньогоарешту із забороною на цілодобовий виїзд з житла.

Згідно з принциповою позицією обласної прокуратури, Апеляційний суд Миколаївської області застосував винятковий запобіжний захід – тримання під вартою – до двох підозрюваних у сприянні терористичній організації, яким суд першої інстанції обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Крім того, апеляційний суд відхилив скаргу захисту в інтересах іншого підозрюваного про застосування більш м’якого запобіжного заходу, ніж тримання під вартою, повідомляє пресслужба прокуратури Миколаївської області.

Нагадаємо, підозрювані з метою підриву авторитету Української держави та пропаганди ідеології тероризму виготовили та встановили в громадських місцях міста Миколаєва Державний прапор України з елементами нацистської свастики та прапор так званої “Новоросії”.

Прихильники фейкової «Новоросії» не заспокоюються.
У Корабельному районі знову з’явилося їх «мистецтво».

14 жовтня співробітників Служби безпеки України затримали одразу після вчинення одного зі злочинів. Під час обшуків помешкань двох підозрюваних вилучили дві бойові гранати Ф1 та РГД-5.

Юні жителі Корабельного району (прихильники
«Русский мир») затриманий співробітниками СБУ

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.1 ст.258-3, ч.1 ст.263 та ч.1 ст.338 КК України (сприяння терористичній організації, осквернення державної символіки та незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами) триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button