Без рубрикиСуспільство

А. Янцен про другий тур виборів мера: «Мені все одно, хто очолить цю банду...»

Хто гірше – хто краще?… Занадто філософське питання! Чому хтось повинен віддати свій голос людині, яка не так давно вирішила, що він патріот?

Я особисто голосував за Губського, але бачу, що місто заслужило гідне приниження в особі Дятлова.

Всі це заслужили! Бабусі голосують за того, хто завдяки нам одному не зміг розв’язати війну в місті… Вони заслужили ураперіотів, які вирішили, що мир і патріотизм краще для їхньої справи… Волонтери заслуговують на те, щоб знати, з якої партії йти, аби рейтинг був трохи вищим, ніж у інших волонтерів.

У нашому місті немає нормальної демократичної сили, є ті, хто встає на ноги, робить помилки. Решта настільки гнилі, що соромно навіть говорити про них. Зараз багато хто почне обурюватися, але я відразу задам зустрічне запитання: чи не замислювалися ті, хто пішов по списках «Батьківщини», про те, що їх список очолює керівник ОЗУ? Або мрійники не знають інших претендентів в цьому списку? А може, ті, хто вірить в «силу» БПП, можуть так легко пробачити Водутурському ресурс, який він витратив на «славний похорон патріотизму» в місті? А може, нам усім варто було б закривати очі на те, що Макар’ян прихистив у Врадіївському повіті мерзотника «Каро», якого вважає селян рабами?

Всі ці упирі повинні були бути нашими ворогами, нарівні з противником. За практично всіма колишніми і майбутніми «противниками-демократами» тягнеться ціла історія конспірології і загального дерибану, що прикриває одні злочини інших. Висновок простий – потужність не змінилася!

Десятки тисяч жертв, зроблених цим опозиційно-демократичним конгломератом на вівтарі так званої революції, будуть прославлені в легендах, увічнені в меморіалах, і ці обранці будуть, хихикаючи, дивитися на всіх з вікон різних рад, в безсоромному і жадібному бажанні відібрати залишки того, що вони не вкрали, за попередні каденції.

Я буду далеко від міста в той день, коли миколаївці зрозуміють: їх вибір – це стрибок у прірву з помпезними проводами і оплесками своїх обранців. Особисто мені все одно, хто очолить цю банду мародерів – призначений ворог або той, хто надів на шкуру патріота. Вони всі вкрадуть. Ніхто з них не візьме того ж Ніка-Теру і не змусить повернути в місто ті мільйони гривень, які вони намагаються пробачити, адже одні вже взяли «те, що повинні робити», а інші представлять свої «купюри».

Ось так ми будемо жити! Ми будемо жити до тих пір, поки міська рада не згорить, як рейхстаг, тільки з усім цим мерзотником. АМІНЬ!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button