Общество

«Електронний» діалог - зручний та сучасний формат взаємодії з органами ДФС

Фахівці ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва Головного управління ДФС у Миколаївській області інформують, що серед представників бізнесу зростає кількість охочих подавати звітність в електронний спосіб. Тим паче, що сьогоднішні темпи розвитку інформаційних технологій дозволяють навіть варіювати із вибором носія, на який платник може встановити безкоштовне програмне забезпечення, отримане в органах ДФС, для подальшого подання звітності. Чи то ноутбук або стаціонарний ПК – не важливо. Головне – це зручність електронного формату та економія часу користувача.

Звертаємо увагу, що веб-порталі Державної фіскальної служби України можна скористатись таким сервісом як «Акредитований центр сертифікації ключів» (http://acskidd.gov.ua/), метою діяльності якого є метою діяльності є безкоштовне надання послуг електронного цифрового підпису (далі — ЕЦП) органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності, іншим суб’єктами господарської діяльності та фізичним особам.

Робота АЦСК ІДД забезпечується сучасним програмно-технічним комплексом у складі якого використовуються унікальні програмно-апаратні рішення, які забезпечують високий рівень надійності захисту інформації.

До послуг ЕЦП, які надаються Акредитованим центром сертифікації ключів належать: реєстрація заявників; надання у при генерації відкритих та особистих ключів; обслуговування посилених сертифікатів ключів заявників, що включає сертифікацію відкритих ключів заявників, розповсюдження та зберігання посилених сертифікатів ключів, управління статусом посилених сертифікатів ключів та розповсюдження інформації про статус сертифікатів ключів; надання послуги фіксування часу; консультативні послуги користування надійних засобів ЕЦП; допомога за зверненням підписувачів.

Почати перегляд сайту рекомендуємо з розділу «Реєстрація користувачів», де ви зможете ознайомитися з інформацією, необхідною для подальшої роботи, у тому числі переглянути перелік документів для отримання послуг електронного цифрового підпису та завантажити форми реєстраційних документів разом зі зразками заповнення.

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва

ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button