Общество

Сотрудник «Ника-Теры» с битой в машине устроил скандал на блокпосту в Галициново (ВИДЕО)

Пока одни «ника-теровцы» дежурят совместно с правоохранителями на блокпосту, расположенном на въезде в Николаев со стороны с.Галициново, внося свой вклад в охрану спокойствия родного города, другие предпочитают выказывать претензии к тем, кто считает своим долгом препятствовать возможному незаконному ввозу в областной центр оружия, взрывоопасных веществ и других запрещенных предметов.

29 июня, около 15:00, на Галициновском блокпосту был остановлен проезжавший на автомобиле «Daewoo Nexia» (гос.номер ВЕ 5574 АН) сотрудник морпорта «Ника-Тера» Александр Викторович Бойко, у которого вежливо попросили предоставить документы, а затем – показать содержимое багажника .

Заявляя, что такая остановка незаконна, Александр отказался слушать сотрудников ГАИ и открывать багажник своей машины.

— Во-первых, не было ремня у него, во-вторых, это же блокпост… Он угрожал, 3 раза пытался сорваться с места, наехал на ногу ГАИ-шнику (хорошо, что тот успел отскочить), — рассказал один из дежуривших на посту об остановленном водителе.

image 1
Александр Бойко (фото из соцсети)


— …Водієві було чітко повідомлено причину його зупинки, на що він неадекватно відреагував. Ми йому пояснили, що у зв’язку з розташуванням блокпостів ми перевіряємо транспортні засоби на наявність незаконного перевезення зброї та вибухівки… 
Мною та працівниками райвідділу даному водієві було запропоновано відчинити багажне відділення для того, щоб ми подивилися, що він перевозить, чи нема в нього нічого забороненого. 

Під час конфліктної ситуації з боку водія, мною та працівниками міліції з лівої сторони задніх дверей (було ззовні оглянуто) виявлено предмет, схожий на біту. Після чого водієві втретє було запропоновано вже з проханням: «Відчиніть, будь ласка, зрозумійте ситуацію, яка складається в нашій країні».

Водій в черговий раз відмовився, сказавши, що його незаконно затримали, та кілька разів намагався залишити місце зупинки… Він подзвонив на «102», ми також… На блокпост були зорієнтовані наряди патрульно-постової служби Миколаївського міського управління, а також слідчо-оперативні групи Корабельного і Жовтневого райвідділів… — пояснил журналисту «Корабелов.Инфо» сотрудник Госавтоинспекции 
Виктор Анатольевич Фартушный.

https://www.youtube.com/watch?v=TLMRV72dI_o

Сотрудник ГАИ рассказал, что такие «дежурные» ситуации случаются на блокпосту почти каждый день, но большинство водителей с пониманием относятся к вынужденным мерам, считая, что ради мира и спокойствия на родной земле можно и потерпеть:

— Дякуючи розумним, я скажу, водіям міста Миколаєва, які оцінюють ситуацію, яка в нас склалася на сьогоднішній день, всі чітко розуміють, зупиняються, пред’являють документи, показують нам свій транспортний засіб – ми зовні його оглядаємо і бажаємо водіям щасливої дороги. Тобто 90% водіїв відносяться з розумінням.

Однак 3 — 4 ситуації в день буває, коли не дають оглядати. Але ми намагаємось з водієм знайти спільну мову, даємо йому правильно зрозуміти, що він повинен ввійти в наше положення – водії нормально на це реагують – показують, пред’являють і їдуть.

Напомним, мы писали: 
На блокпосту «Галициново» остановили три машины с незаконно добытым песком

P.S. Задержанный на блокпосту Александр Бойко изложил свою версию произошедшего: 

«Он начал мне угрожать, что выкинет меня из машины, повалит лицом
об асфальт…» — водитель, задержанный на Галициновском блокпосту

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button