Общество

У Корабельному затримали наркомана - гаражного крадiя

До Корабельного райвідділу міліції м. Миколаєва почали надходити повідомлення від громадян про те, що невідома особа викрала з їх гаражних приміщень особисті речі.

Співробітниками міліції за фактами крадіжок були розпочаті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка».

Прийнятими заходами співробітники карного розшуку Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області затримали раніше судимого 29-річного місцевого мешканця, який обґрунтовано підозрювався у скоєнні даних злочинів.

Як з’ясувалося, чоловік, за допомогою металевого лому, пошкоджував гаражні ворота та проникав до приміщення. Викрадав усе, що потрапляло під руку: металеві вироби, автомобільне приладдя, запчастини та інші речі, що представляли матеріальну цінність.

Після скоєння злочину все викрадене він збував на ринках міста. Виручені кошти витрачав на особисті потреби та на придбання наркотиків, оскільки знаходився у стійкій наркотичній залежності.

Наразі правоохоронцями встановлена причетність затриманого до скоєння 4 фактів крадіжок з гаражів на території Корабельного району м. Миколаєва. Встановлюється його причетність до скоєння аналогічних злочинів на території м. Миколаєва.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button