Общество

День здоров'я та спорту в школі № 40

Здоров’я – дорогоцінний дар, яким наділяє людину природа. Недарма в народі кажуть: у здоровому тілі – здоровий дух. Щоб надовго вистачило і того й іншого, треба загартовувати дитину змалечку, виховувати в неї звичку регулярно займатися фізкультурою.

Напевне, ніхто не сумнівається в тому, що рух має величезне значення в житті дитини. Справді, коли вона рухається – ходить, бігає, стрибає, кидає м’яч, катається на велосипеді тощо, дихання її прискорюється, серце б’ється частіше, а це означає, що й організм краще працює, активізуються процеси, які сприяють росту і розвитку.

Отже, діти відчувають величезну потребу в русі, що є для них засобом пристосування до життя, пізнання навколишнього світу.

Тому 2012-2013 навчальний рік оголошено Роком спорту та здорового способу життя. В рамках цієї програми 28 вересня учні 1 — 4 класів Миколаївської загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів №40 провели День здоров’я та спорту.

{gallery}2012/10/1/2{/gallery}

В цей день школярі з задоволенням приймали участь у спортивних змаганнях, виготовляли колажі „Здоровий спосіб життя». Були проведені цікаві вікторини, розучували вправи дихальної і пальчикової гімнастики. Завдяки загальним зусиллям вчителів, учнів, батьків день пройшов цікаво, діти отримали багато позитивних емоцій.

Всіх переможців було нагороджено грамотами і призами.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button