Общество

«Ради нескольких строчек в газете» або Які вони, майбутні журналісти Корабельного?

Якщо вас розібрала цікавість, шановні відвідувачі нашого сайту, то ви маєте шанс познайомитися з ними.

Зайдіть до Дитячого Центру (ДЦ) позашкільної роботи Корабельного району, що за поліклінікою для дітей, і ви познайомитеся з майбутніми журналістами.

Вони щирі та відверті, з відкритими посмішками та розумними очима. А головне — органічно вписались в дружний колектив гуртківців ДЦ і з 1-го вересня нинішнього року розпочали непростий шлях «ради нескольких строчек в газете»: наповнюють редакційний портфель першого номеру навчальної газети «Юний кореспондент», провели прес-конференцію на тему «Миколаївщина – це край, де варто жити», детально розібралися з «опитуванням» — одним із методів збору інформації. А попереду – адаптована програма з основ журналістики.

— Навчатись журналістиці приємно та корисно, — пояснює керівник гуртка, досвідчений газетяр Марія Полупанова. — Окрім того, що школярі навчаться вірно формулювати свої думки та викладати їх письмово, діти оволодіють вмінням аналізувати, переконувати, збудуться комплексів.

До речі. Познайомитися з членами гуртка «Юний кореспондент», а можливо й записатися до нього, ви зможете у понеділок та четвер о 16.00.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button