Общество

Міністр оборони особисто прийняв участь у бомбометанні в Кульбакіно (видео)

«Цього року ми переломили ситуацію з підготовкою льотчиків, з відновленням техніки. 2012 рік можна по праву назвати роком виходу «з піке» військової авіації зокрема і Збройних Сил загалом».

На цьому 6 вересня 2012 року наголосив Міністр оборони України Дмитро Саламатін під час перебування у 299-й бригаді тактичної авіації в Кульбакіно.

– Якщо у минулі роки середній наліт на одного льотчика складав близько 15 годин, то за підсумками 8 місяців цього року – 32 години. Це абсолютний рекорд за всі роки незалежності України, такого не було ніколи, – підкреслив Дмитро Саламатін.

Спостерігаючи за діями бомбардувальної, розвідувальної та штурмової авіації Повітряних Сил Збройних Сил України в рамках льотно-методичного збору, глава оборонного відомства відзначив високий професіоналізм пілотів.

Міністр оборони України особисто взяв участь у цьому зборі. Він здійснив учбово-бойове завдання з льотчиком-інструктором на Су-25, де було виконано бомбометання та пуски ракет по визначених цілях.

{gallery}2012/09/07/1{/gallery}

Також під час перебування у 299-й бригаді тактичної авіації в Кульбакіно 6 вересня, Дмитро Саламатін висловив переконання:

«Питання не в тому, скільки років техніці, а в тому, як ця техніка обслуговується, модернізується. Техніка у нас добра, просто нею потрібно займатися».

Джерело: офіційний сайт Міністерства оборони України

Видео: http://fakty.ictv.ua

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button