Общество

Життя без рамок - секрет щастя гніванської Барбі з 48 школи м.Миколаєва

Колишня жителька Миколаєва, що вчилася у 48 школі, а тепер гніванчанка (Вінницька обл.) Оля Стриленко розфарбувала своє життя барвами веселки у прямому значенні цієї фрази: одяг, колір волосся, меблі, паркан і навіть коти в Олі кольорові.

Скільки себе пам’ятає, Оля полюбляла дивувати оточуючих. Не менш епатажний у неї чоловік. Адже саме Дмитро і був ініціатором того, щоб Оля пофарбувала волосся у рожевий колір. Привіз з-за кордону тонік і запропонував дружині змінити імідж. Сподобалось усім, особливо жителям Гнівані, які довго не змогли звикнути до місцевої Барбі.

– Гніванчани вже звикли, а у Вінниці досі мене перепиняють на дорозі та просять сфотографуватись. Особливо радіють діти.

Після фарбування волосся за ланцюжковою реакцією у яскраві кольори почало фарбуватись все, що оточує Олю: одяг, меблі, стіни, прибудинкові споруди, автомобіль і навіть… чоловік. Епатажна гніванська сім’я приносить позитив скрізь, де б не з’являлась.

– Якось нас запросили на стилізоване весілля. За дрес-кодом, кожен гість там повинен був мати при собі щось руде. Ми з Дімою вирішили пофарбуватись у рудий колір. На вечірці були чи не найбільш оригінальними. Не менш кольорове було весілля у нас. За сценарієм, вранці я прокинулась і раптом передумала одружуватись. Одягнула блакитний весільний наряд, сіла в автомобіль (рожевий) і поїхала у нікуди. Але дорогою автомобіль зламався, мене підібрав випадковий байкер і повіз. У цей час Діма (теж у блакитному наряді) доганяв мене на велосипеді. Все ж наздогнав, і ми одружились. Костюми за власною ідеєю ми шили, капелюх для Дмитра замовляли у театрі.

Діма та Оля — активні у громадському житті містечка. Незважаючи на те, що Діма працює за кордоном, він постійно приїжджає на свято Хрещення і влаштовує його на місцевому ставку. Оля допомагає. Весь вільний час гніванська Барбі проводить вдома, живе у маленькому будиночку в лісі біля озера. А нещодавно, аби ще більше забарвити своє життя, Оля з подружками розфарбували паркан: кожну штахетину в різний колір.

– Тут використано 10 кольорів. Купували для паркану водоемульсійну фарбу, деякі кольори виводили самі, змішуючи фарби. Ідею побачили в Інтернеті й вирішили спробувати.

getImage

Свій секрет щастя Оля не приховує, каже, що все просто: не варто обмежувати себе рамками і ніколи не розчаровуватись, якщо життя повернуло не в той бік, у який ви сподівались. Все, що не робиться, — на краще.

Джерело: 33kanal.com

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button