Общество

Туристи з Корабельного - найкращі в Україні!

З 18 по 24 вересня 2012 року команда Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді представляла нашу область на Чемпіонаті України зі спортивного туризму (пішохідний), який проходили в м. Вишгород Київської області.

Очолили нашу команду Баранова О.А. та Трощенко Володимир Олександрович (тренер з Корабельного) .

В змаганнях взяли участь 16 команди з різних областей (міст) України.

Основу миколаївської команди складали учасники та випускники турклубу «Крок», що створений спільно обласним Центром туризму та Дитячим Центром позашкільної робити Корабельного району. Тож п’ятеро з семи членів команди – мешканці Корабельного!

Вже в перший день змагань на дистанції «Особиста смуга перешкод» з великим відривом від суперників переміг наш Носков Павло, а другим став його старший брат Ігор. Четвертим фінішував Степан Шаповалов (всі з Корабельного району). І в командному заліку на цій дистанції команда Миколаївської області посіла І місце на дистанції «Особисто-командна смуга перешкод».

{gallery}2012/09/26/2{/gallery}

Дуже напружена боротьба розвернулася на командних дистанціях, суперників на двохгодинній дистанції розділяли секунди, миколаївці бігли одночасно з сусідами з Херсону, весь час було незрозуміло , хто ж переможе, вперед виходили то одні, то інші…

То все ж ми швидші! Як наслідок — І місце на дистанції «Рятувальні роботи» і, таким чином, миколаївська команда стала Чемпіоном України в загальному заліку (це вже друга підряд перемога на Чемпіонаті України з пішохідного туризму).

А студентка Миколаївського Національного Університету ім. В.О.Сухомлинського Чумак Катерина (випускниця ЗОШ №33 Корабельного району) вперше виконала норматив Майстра спорту України зі спортивного туризму (її товариші отримали це звання раніше).

Вітаємо з особистими та командними перемогами!!!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button