Общество

Мэр Чайка и жительница Корабелов,10-А: два взгляда на одну проблему

Напомним, мы писали про обращение к мэру Николаева жительницы дома № 10-А по пр. Корабелов, в котором она просила разобраться со зловонными запахами из подвала в их пятом подъезде. Еще 9 августа жительница писала мэру: «До каких пор мы будем дышать мочей, фекалиями и парами канализации????????«

6 сентября Владимир Чайка дал ответ на это обращение:

«На Ваше звернення з питання незадовільного стану підвального приміщення п’ятого під’їзду житлового будинку по пр. Корабелів, 10-а повідомляю наступне.

Поява запахів каналізаційних випарів у під’їздах житлового будинку за вказаною адресою пояснюється засміченням у червні 2012 магістральної каналізаційної мережі та переповненням каналізаційних колодязів. Згідно заявки балансоутримувача КП ДЄЗ «Корабел» працівниками КП «Миколаївводоканал» трубопроводи прочищено, аварія була ліквідована.

До теперішнього часу нових протікань каналізації та аварій не відбувалось. Повторне обстеження підвального приміщення п’ятого під’їзду будинку проведено 29.08.12. Під час обстеження встановлено, що трубопроводи водопостачання та каналізації знаходяться в задовільному стані, протікання відсутні, підвальне приміщення сухе, в деяких місцях залишились сліди сухих нечистот. З метою ліквідації неприємних випарів, підвальне приміщення додатково оброблено хлорним розчином.

Роботи по прибиранню підвального приміщення балансоутримувач зобов’язався завершити до кінця вересня поточного року…»

В этот же день, после вышеописанной мэром проверки, все та же страдающая от зловония жительница Корабелов, 10-а дала на сайте мэра свою оценку проведенной проверке. «Комиссия просила нас подписать документ, что в подвале сухо и утечки с канализационных труб нет. Мы не захотели подписать не правдивый документ, так они нашли не владельца квартиры №79, а их ребенка (хоть и взрослого)», — пишет женщина, закончив свое очередное обращение так: «П О М О Г И Т Е !!!!!»

Неизвестно, писал Чайка ответ на жалобу от 9 августа, уже видев очередное письмо жительницы Корабелов, 10-а, или нет, но закончил он свой ответ словами:

«…В свою чергу необхідно відмітити, що вимагаючи від КП ДЄЗ «Корабел» якісного надання житлово-комунальних послуг та покращення обслуговування будинку, мешканцям необхідно ліквідувати існуючу заборгованість за комунальні послуги, яка станом на 01.08.12 складає 8544,45 грн, та своєчасно і в повному обсязі сплачувати поточні платежі, які будуть направлені на виконання поточного ремонту будинку.»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button