Общество

ВІДПОВІДЬ НА ЗЛОЧИН

«ВІДПОВІДЬ НА ЗЛОЧИН» — так 33-річний мешканець Корабельного району назвав свого листа, якого опубліковано на офіційному сайті мера міста Миколаєва.

Перша частина листа містить «Звернення до шістдесяти зрадників у міській раді:

Ви зробили те, що зробили. Продемонструвавши свою бездарність і недалекоглядність. Як що б хтось вигадав книгу забуття, то ваші ім’я заслуговують на те, щоб потрапити туди в першу чергу. В історії цього міста ви залишитесь «шістдесятьма зрадниками». Всі не байдужі люди будуть це пам’ятати. Ні на що інше ви не заслуговуєте, маючи здатність лише брати та руйнувати, не даючи взамін нічого».

У другій частині автор робить пропозицію для усіх небайдужих: «Серед нас є люди, громадяни, котрі знають українську мову та історію, і є люди, які з тих чи інших причин не володіють нею, але мають бажання вивчити її. Багато з нас зареєстровані у соціальних мережах та інших мережах, тому пропоную у своїх статусах зробити позначки – маю бажання навчити українській мові чи бажаю навчитися український, на безоплатній основі. Свого роду рух «вірусного» типу: навчився сам — навчи іншого».

«Якщо є інші пропозиції для підтримки української мови, висловлюйте їх. Майте свою громадянську позицію. Українська мова має право на майбутнє. Дамо їй шанс. Це буде маленька, але гідна відповідь цьому злочину», — пише автор.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button