Общество

С издевкой ответили жителям Корабельного района чиновники

На сайте мэра города Чайки В.Д. ответили на жалобу Николая из Корабельного района, проживающего в доме №30 по ул. Артема, который еще 25 июня писал о военных самолетах и поездах, нарушающих спокойствие жителей района.

Николаю ответ не понравился, о чем он написал на том же сайте мэра сегодня:

«Ответ на вопрос по поводу полётов военных самолётов прислали как издёвку. Вот текст ответа:

«Інформуємо Вас, що військовий аеродром та авіаремонтне підприємство збудовані у 1942 році для виконання військових завдань, зрозумілих для кожної людини. У післявоєнні роки підприємство „НАРП” та військовий аеродром розвивалися, як розвивалося і наше місто.

Повітряний простір, виділений і затверджений урядом СРСР, в зв’язку із розвитком міста, змінювався для забезпечення безпеки мешканців. Так, з 1975 року до 1986 року було досягнуто найвищого піку польотів літаків з метою післяремонтного іспиту та тренувальних польотів військових. На теперішній час ситуація різко змінилась. За 20 років незалежності України проведено декілька десятків тренувальних польотів, які у мешканців більше викликають подив та гордість за державу, ніж обурення. Авіаремонтним підприємством, що потерпає від нестачі замовлень на ремонти літаків, взагалі іспитні польоти перенесено за межі міста. Таким чином, проблема існує, але незначна.

Про загазованість в результаті використання тепловозів Ви абсолютно праві. Потерпають всі мешканці міста, що проживають біля залізничної колії.

Владою міста неодноразово виносилась пропозиція до вищих інстанцій щодо заміни локомотивів на електровози. Такі повноваження має лише Міністерство транспорту. Ваше звернення буде направлено до відповідних органів.»

Далее Николай пишет: «Возникает вопрос. Это что такое? Из текста письма я так понял, что мне надо посочувствовать, что мало самолётов приминается на ремонт, и гордиться тем, что по 20 раз на дню пролетают самолёты над спальным районом города. В день пролетает как минимум 10 самолётов. Ребёнок только засыпает, и реактивный двигатель разбудит любого. Да и вообще это не нормально — постоянно летающие самолёты.

Вылазить на крышу и хлопать в ладоши каждый раз, как пролетает самолёт, явно никто не будет.

Очень прошу дать вразумительный ответ. Почему военные самолёты проходят в воздушном пространстве жилых районов? При том что это тренировочные полёты».


Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button