Общество

Мешканці Корабельного щонайбільше просять від адміністрації матеріальної допомоги

За перше півріччя 2012 року до адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради надійшло та було розглянуто 655 звернень громадян.

Всього до адміністрації звернулось 1119 громадян (разом із колективними зверненнями).

Від жителів Корабельного району надійшло 39 колективних звернень.

У зверненнях домінують питання щодо отримання матеріальної допомоги, оздоровлення дітей у літній період, благоустрою вулиць і доріг району, вивозу сміття, отримання дозволів на перепланування квартир, оформлення самочинних побудов, захисту майнових та житлових прав дітей.

Також актуальні питання забезпечення дотримання законності та прав людини, соціального захисту, санітарного стану району.

До адміністрації Корабельного району за вищевказаний період надійшло 32 звернення громадян з вищих державних установ.

Особисті прийоми голови адміністрації та його заступників проводяться згідно з графіком. Протягом 1 півріччя на таких прийомах було розглянуто 68 звернень. Також 20.06.12. у приміщенні КЖЕП – 24 (пр. Жовтневий, 340/1) відбувся виїзний прийом голови адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Устенка В.І., де було розглянуто усні звернення 7 громадян.

На виконання Указу Президента України «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» в адміністрації Корабельного району регулярно проводяться «гарячі телефонні лінії», де громадяни можуть отримати кваліфіковану консультацію з питань діяльності органів місцевого самоврядування, діє «скринька довіри», функціонує «телефон довіри» з питань реалізації громадянами права на звернення та особистий прийом (т.: 25-22-59 з понеділка по п’ятницю з 9:30 до 17:00).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button