Общество

Корабельна адміністрація вже готується до зими

Штаб Корабельного району з підготовки житлового фонду та об’єктів соціального призначення до опалювального періоду 2012-2013 років розпочав свою роботу www.koradm.mk.ua 

З метою своєчасної та якісної підготовки району до роботи в осінньо-зимовий період житлово-комунальними підприємствами, управлінням освіти, культури, охорони здоров’я, теплопостачальною організацією були розроблені заходи, затверджені рішенням міськвиконкому. Розпорядженням голови адміністрації Корабельного району створено штаб для координації та контролю ходу підготовки об’єктів до опалювального періоду 2012-2013 років.

В Корабельному районі, на контролі адміністрації знаходиться 296 об’єктів, в тому числі:

— КП ДЄЗ «Океан» — 69 житлових будинків;

— КП ДЄЗ «Корабел» — 66 житлових будинків;

— КП ДЄЗ «Пілот» — 34 житлових будинки;

— КЖЕП 24 — 42 житлових будинки;

— СКП «Гуртожиток» — 18 житлових будинків;

— Відомчій житловий фонд — 2 житлових будинки;

— ЖБК та ОСББ — 19 житлових будинків;

— Управління освіти — 34 заклади;

— Управління культури — 6 об’єктів;

— Управління охорони здоров’я — 6 об’єктів.

26 червня поточного року в малій залі адміністрації району під головуванням першого заступника голови адміністрації Віктора Титаренко відбулося установче засідання районного штабу з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 рр. У засіданні брали участь представники підприємств і організацій, що мають на своєму балансі житловий фонд та об’єкти соціального призначення. На даному засіданні було погоджено графік роботи районного штабу та визначено першочергові проблемні питання, що потребують вирішення на рівні міського штабу з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 рр.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button