Общество

Казки від пожежників для дітей Корабельного району

12-го червня у Домі культури «Жовтневий» міста Миколаєва в рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» проходила прем’єра спектаклю на тематику безпеки «Вова у Тридев’ятому царстві».

Цікаву постановку дітям подарували не професійні актори, а вихованці дитячої організації «Блискавка». Вже протягом 10 років керівник «Блискавки» Ірина Грачова збирає під гаслом безпеки життєдіяльності талановитих та запальних дівчат та хлопців.

На початку заходу МНС презентувало глядачам дитячий портал безпеки «Территория БЕЗопасностей», який почне свою роботу вже у вересні місяці. Дорослі та діти зможуть знайти на цьому порталі багато цікавого – взяти участь у конкурсах, пограти в комп’ютерні ігри, отримати інформацію з навчальних блоків, поспілкуватися з друзями у соціальній мережі.

Отже, вистава розпочалась! Вдячними глядачами спектаклю були вихованці дошкільних навчальних закладів Корабельного району міста Миколаєва. Дітки із захватом спостерігали за дійством на сцені, адже під час вистави такі казкові герої, як Маша та ведмідь, розбійники, мушкетери розповідали про правила поводження у побуті, у лісі, біля води. Цікавими постановками малечу порадували танцювальні колективи ДК «Жовтневий». Закінчилося шоу виступом співробітників ТУМНС та Держтехногенбезпеки, які наголосили про важливість дотримання правил безпечної життєдіяльності, адже від цього залежить безпека літніх канікул малечі!

Потрібно відмітити, що захід побачить не тільки малеча міста Миколаєва, а й усіх районів області — телеверсія спектаклю вийде у черговій дитячій програмі «Абетка безпеки» на Миколаївській обласній телерадіокомпанії вже цієї суботи 16 червня о 13:00.

ТУ МНС у Миколаївській області

{gallery}2012/06/13/0{/gallery}

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button