Общество

"Миколаївводоканал": Корабельний район може спати спокійно

Як повідомлялося, останнім часом на території Корабельного району сталося кілька техногенних аварій, які погіршили функціонування мереж цієї частини міста.

Як повідомили у відділі каналізаційної мережі, станом на 8 червня в результаті ліквідації наслідків від надзвичайної ситуації, пов’язаної із руйнуванням каналізаційного колектору діаметром 400 мм по пр. Жовтневому, 321, виконано наступне.

По-перше, з метою недопущення скидання неочищених стічних вод на територію Корабельного району аварійне водовідведення виконано в обхід ушкодженого резервним колектором.

По-друге, на місці багатометрових обвалів із використанням спецтехніки самостійно проведено всі необхідні аварійно-відновлювальні роботи, в результаті яких перекладено близько 55 м 400-мм мережі на глибині близько 5 м. По-третє, одночасно з тим сталося ще кілька аварій, які ускладнювали відвід стоків на насосну станцію каналізації №17. Зрештою, і ці недоліки були своєчасно та якісно виправлені.

За попередніми підрахунками, на проведення першочергових робіт МКП «Миколаївводоканал» вже витратив близько 170 тис. грн., причому загальний обсяг збитків, пов’язаних із виникненням надзвичайних ситуацій по пр. Жовтневому, склав біля 390 тис. грн.

Незважаючи на це, не всі роботи завершено. Саме тому підприємство звернулося до міської влади: тільки вона може посприяти виділенню додаткових грошей з резервного фонду міського бюджету на завершення всіх відновлювальних робіт за вказаною адресою в Корабельному районі.

Нагадуємо, ми вже писали про нестачу коштів для ремонту в Корабельному районі

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button