Общество

Країна дитячого щастя

 На сьогоднішній день у світі є багато різних країн: є країни маленькі, є великі, далекі і близькі. І якщо сильно захотіти, то можна дістатися однієї з них. Але є одна країна, куди можна попасти лише раз, це країна – країна дитинства. Для того, щоб зробити перебування для маленьких мешканців у цій країні наповненим яскравими посмішками та щастям, у Корабельному районі Миколаєва протягом багатьох років працює Дитячий Центр позашкільної роботи. В гуртках Дитячого Центру займається майже 1000 дітей віком від 5 до 20 років. Наполеглива творча співпраця педагогів і вихованців, об’єднаних спільною справою, запалом, спорідненістю духу, творчим ентузіазмом принесла багаточисельні нагороди у багатьох районних, міських, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах та змагання і дітям, і їх наставникам.

Сьогодні Дитячий Центр позашкільної роботи – це сучасний, системно організований, особистісно-зорієнтований, відкритий, конкурентний, здатний до динамічного розвитку позашкільний заклад освіти.

З метою забезпечення належних умов для організації дозвілля дітей, їх культурного і фізичного виховання, запобігання дитячої бездоглядності, занятості учнівської молоді під час літніх канікул на базі Дитячого Центру протягом восьми років працює табір з денним перебуванням дітей „Зоряний шанс», дозвіллева програма якого за традицією насичена різноманітними конкурсами, вікторинами, ігровими програмами, походами, екскурсіями, музичними та театральними виставами.

{gallery}2012/06/07/2{/gallery}

В цьому році план роботи табору включає концертно-розважальні та спортивні програми «Хай завжди посміхаються діти», «Коли душа танцює», «Золотой грамофон», «Кращий голос Дитячого Центру», «Веселі козаченьки», «Лицарський турнір», «Життя – найдорожчий скарб», «Танцюють всі», «День рекордів», «Майданс», «Естафета дружби» та багато інших.

Дитячий Центр позашкільної роботи Корабельного району м. Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button