Общество

Дитячий Центр позашкільної роботи Корабельного району відсвяткував День захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне веселе свято, наповнене цікавими подіями, зустрічами, новими враженнями. (www.koradm.mk.ua)

Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

В Дитячому Центрі позашкільної роботи Корабельного району (директор Турчак Т.Г.) відбувся захід для дітей загальноосвітніх шкіл району. В святковій програмі брали участь заступник голови адміністрації Кобилянська Т.О., начальник відділу у справах сім’ї, молоді, культури та спорту Богдан І.І., голова районної організації Товариства «Червоного Хреста» Медведєва Т.В.

В урочистій обстановці адміністрація Корабельного району вручила Почесні грамоти голови адміністрації Корабельного району та подарунки школам-переможцям конкурсу на кращий плакат «Здоровій Україні – здорова молодь, здоровий мозок – здорові душі!» серед загальноосвітніх шкіл та ВПУ району (І місце – ЗОШ № 43, ІІ місце – ЗОШ № 54, ІІІ місце – ЗОШ № 1), а також у ході нагородження особисто було відзначено Бугаєвську Діану — ученицю загальноосвітньої школи №43 ім. К.Ф. Ольшанського за І місце, Ткаченко Катерину — ученицю загальноосвітньої школи № 54 за ІІ місце, Пархоменко Марію — ученицю загальноосвітньої школи № 1 ім. О. Ольжича за ІІІ місце в районному конкурсі плакатів «Здоровій Україні – здорова молодь, здоровий мозок – здорові душі».

Дітям, які брали активну участь у районних святах, було вручено абонемент відвідування плавбасейну «Водолій» від районної організації Товариства «Червоного Хреста». Свято пройшло в яскравій та запальній формі, обличчя дітей сяяли усмішками.

{gallery}2012/06/03/1{/gallery}

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button