Общество

Спартакиада в Корабельному районе среди дошколят

22 травня на базі Дошкільного навчального закладу № 140 відбулося урочисте закриття 7-ї Спартакіади серед дошкільних навчальних закладів Корабельного району (www.koradm.mk.ua)

Спартакіада в Корабельному районі серед дітей дошкільного віку — це спільна ініціатива адміністрації Корабельного району, міського управління освіти і ТОВ «МГЗ». Вона стала традиційною і проходить в рамках програм соціальних інвестицій ОК РУСАЛ, викликаючи незмінно великий інтерес і активність, як у малечі, так і у вихователів та батьків.

У рамках спартакіади було проведено 4 етапи змагань, а саме: «Веселі старти», естафети та рухливі ігри, сімейне свято «Мамо, тато, я – спортивна сім’я», змагання з футболу та показові виступи команд дітлахів зі своїми інструкторами з фізичного виховання. Участь взяли 12 команд.

За результатами всіх етапів змагань переможцями стали: перше місце — ДНЗ № 132, друге місце у ДНЗ № 131, третє – ДНЗ № 133.

Переможці спартакіади одержали цифрові фотоапарати та грамоти. ДНЗ № 140 (Наталія Малишева), який гостинно приймав всі команди та був одним з організаторів змагань отримав у подарунок мультимедійну систему. Головний прапор спартакіади урочисто було передано ДНЗ № 106.

За словами першого заступника голови адміністрації Корабельного району Віктора Титаренка, завдяки підтримці ТОВ «МГЗ» ОК РУСАЛ спартакіада є одним з потужних стимуляторів для активного залучення дітей до занять спортом. Участь в урочистому закритті взяли директор з персоналу ТОВ «Сервісний центр «Металург» Тетяна Баранець, директор Миколаївського філіалу благодійного Фонду «Центр соціальних програм» ОК РУСАЛ Дмитро Мурашко, головний спеціаліст управління освіти Миколаївської міської ради Валентина Кузнєцова.

Наступна 8 Спартакіада серед дошкільних навчальних закладів Корабельного району стартує у жовтні 2012 року.

{gallery}2305-1{/gallery}

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button