Общество

Вечерний профилактический рейд «Дети улицы» на территории Корабельного района

Як повідомляє www.koradm.mk.ua з метою виявлення фактів вживання неповнолітніми спиртних напоїв та фактів незаконного продажу дітям алкогольної та тютюнової продукції, виконання батьками своїх батьківських обов’язків, службою у справах дітей адміністрації Корабельного району 11.05.2012 року організовано та проведено вечірній профілактичний рейд «Діти вулиці» на території Корабельного району, із залученням до участі у проведенні рейду представників відділу кримінальної міліції у справах дітей Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області та відділу координації торгівлі, побуту, послуг та пасажирських перевезень.

В ході рейду складено 4 протоколи за ч. 1 ст. 184 КУпАП про притягнення батьків до відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків та 1 протокол – за ст. 173 КУпАП — дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян.

Неповнолітніх осіб, які вживали спиртні або слабоалкогольні напої, пиво, та фактів реалізації дітям заборонених напоїв учасниками рейду виявлено не було.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button