Блоги

Суд за скасування «антинародного» «зонування» триває. Відповідачі саботують процес

У Миколаївському окружному адміністративному суді (суддя Марич) 22.08.2017 року відбулось чергове засідання у справі про скасування Рішення Миколаївської міської ради від 11.08.2016, що затвердило «зонування» міста, але суперечить Генеральному плану міста, має всі ознаки незаконності та отримало в народі назву «антинародного».

«Зонування» Миколаєва — антинародне і
на користь «дерибанщикам»

Позивачем виступає прокуратура. Від громадськості участь бере Ігор Дерев’янко.

Для громадського контролю прийшли активісти, ветерани війни на Сході, Національного корпусу «Азов», депутати міської ради Тетяна Суслова та Сергій Ісаков.

 

Міськрада всупереч попередньої вимоги суду не надала необхідні, для розгляду справи документи. Знов не з’явився представник НДІ «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Дніпромісто»». Саме ця установа виконувала замовлення по розробці Плану «зонування». Мабуть за чималенькі бюджетні кошти?

В ході слухання з’ясувалась цікава інформація. Так з письмових пояснень НДІ можна зробити висновок, що існує другий Генеральний план забудови міста Миколаєва, яким вони користувались, і він відмінний від того, що висить на загал у міській раді та є у матеріалах справи. Це те ж саме, що в Державі може існувати дві альтернативні Конституції.

З-за не надання необхідних документів та відсутності представника проектного інституту в засіданні оголошено перерву. Все це може свідчити про подальші спроби саботування процесу та опосередковане визнання своєї неправоти відповідачами.

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко І.А.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button