Блоги

Реальний опис подій так званої «бійки між «афганцями» та «радикалами» на 9 травня у Миколаєві»

 

Виходить, що поліція Миколаївської області на стороні осіб з орденами, що дають терористам-вбивцям українців на Донбасі та проти українських ветеранів, які своєю кров’ю захищали мир України на Сході. А може, «менти» й терористів захищають, чи «своїх ментів»?

Реальний опис подій, так званої «бійки між «афганцями» та «радикалами» на 9-те травня у Миколаєві», а не «смажена» інформація любителів інформаційних скандалів:

Так от. Група хлопців з «Національного корпусу «Азов», серед яких були реальні ветерани, що відстоювали Батьківщину, втрачали побратимів під обстрілами «братніх» «Градів», яки бачили, що в українців стріляють особи з «георгіївськими» (або «колорадськими») стрічками, знаходились поруч будівлі Головпочтамту.
Раптом побачили у колоні, начебто під «афганськими» прапорами, в якій було чимало людей у формі, пов’язки охоронної контори «Вимпел-Юг», ознаки козацтва Московського Патріархату, у декого на грудях знаходяться «колорадки» та ордени, які, як дві краплі води, ідентичні орденам пророссійських терористів. Раніше була домовленість з поліцейськім керівництвом, що такі провокації поліція буде попереджати, але сталося навпаки. Тоді активіст з ветераном АТО підійшли до фігуранта з «колорадським» символом та попросили зняти його. Натомість отримали з натовпу, начебто «афганців», агресивні дії та струмень газу (спецзасіб) прямо у очі. Хлопець отримав опік. Звісно підтягнулись ще азовці. І тут «українська» поліція почала гамселити палицями ветеранів, а не пропутінських провокаторів. На цьому інцендент не закінчився.

Пізніше, вже під Будинком творчості учнів, особи з «колони», толпой, з застосуванням спецзасобів та твердих-тупих предметів, напали на декількох хлопців з асоціації АТОшників. Ветеранам антіПутінської війни нанесені важки фізичні пошкодження та нанесено матеріальні збитки. Одному зламано руку, другий отримав струс мозку, паламане ребро, зникла дорога відеозаписуюча апаратура, блютуз тощо.

Врешті було з’ясовано, що в колоні «афганців» на чолі з Солов’єм, саме «афганці» складали меншість (багато хто з «інтернаціоналістів», особливо ті, що викликались захищати Україну на Сході, або волонтерили) з Солов’єм не пішли. Більшість колони склали так звані «ветерани МВС» та пророссійськи козаки московського патріархату на чолі з «козачим генералом» Іноземцевим. Охоронна контора «Вимпел-Юг», яка відповідно видає дозволи на спецзасоби, травматичну зброю тощо, у подавляючий більшості і складається з колишніх міліціонерів, які навіть і не наближувались до Афганістану.

А перевірити носіїв «орденів терористів» слабо? Поліція мабуть відчула класово близький «ментовський дух»? Нагадаємо, що «мусора» масово зраджували Батьківщині у Криму та на Донбасі.

На фото — «генерал» козацтва московського патріархату Іноземцев (починав
колись в міліції) з «орденом терористів» (9 травня у Миколаєві).

На другому та третьому — теж особи з «орденами терористів» (9 травня у Миколаєві).


На наступних фото — терористи-вбивці українців на Донбасі у аналогічних «колорадських» орденах:

 

 

Голова ГО «Комунальна самооборона» Деревянко І.А.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Вот где нужно прокурору разбираться, а не ждать "горячего" материала. Нужно привлечь этих "деятелей" к ответственности по всей строгости. Хватит устраивать показательные провокации, кто то же их организовал и выдал всю эту сепарскую атрибутику. С полицией тоже нужно разобраться, есть пример Днепра, где уволили начальников обл. и гор. отделов. И еще проверить работу СБУ, почему такое допустили и когда они начнут выполнять свою работу, а не просиживать за чаем.

    1. проверить работу СБУ
      С полицией тоже нужно разобраться
      когда они начнут выполнять свою работу
      по всей строгости.....
      Степень твоего ох##@ния переоценить невозможно. удивил. спасибо.

  2. Моторолла красавчик
    Атошники конченые [censored]
    Кому вообще какое дело до убитых хохлов?

    1. хорош красавчик по лифту размазанный !!!
      браво СБУ ,или ФСБ,или СБ ДНР\ЛНР ,или Ми 6 ,или Моссад .... кто бы за этим не стоял - вот они КРАСАВЧИКИ !!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button