Блоги

«Рандеву представника міськради та адвоката Пеліпаса під час суду у справі «земельної афери сторіччя»»

Події пов’язані з протягуванням Миколаївською міськрадою зонування міста вже отримали в народі назву «земельної афери сторіччя». І навіть у деяких моментах набули просто детективних рис.

Так 06 листопада 2017 року під час вирішального засідання Миколаївського окружного адміністративного суду, який скасував антинародний зонінг:

«Земельна афера сторіччя. Суд скасував антинародне зонування (ВІДЕО)»

відбулись події, що надають інформацію для роздумів. Так перед слуханням, яке доречи продовжувалося багато часу, активістами на території суду було помічено адвоката Бортіка, який багато разів представляв інтереси відомих землевласників Пеліпаса, Антощенко…. А у перерві слухань громадськість раптово виявляє у машині та компанії Бортіка, представника міськради у процесі, пана Волкова. Адвокату Пеліпаса це в край не сподобалось, він вискочив з автомобіля та накинувся на свідків «рандеву», почулись навіть погрози. Але на цьому все не скінчилось. Вже після остаточного винесення рішення Волков і Бортік знов були помічені під час спілкування, потім розійшлись по різним автомобілям. Хтось комусь дає поради та вказівки в скандальній справі?

«Суд зобов’язав поліцію відкрити кримінальне провадження щодо Миколаївської міськради»

«Хто стає на сторону антинародного зонування міста? Чути прізвища родин Вадатурських, Пеліпас-Глонзи, Бергман та інших»

«Миколаївська міська рада практично визнала, що зонування недолуге — 2. «Хотєлки» Пеліпаса-«Мультіка»-Бергмана?»

«Боротьба за скасування антинародного «зонування» триває. Казакова на стороні «латифундистів»? Савченко знає, що в нього землю «віджимають»?»

Ідеолог українського націоналізму Ярослав Стецько:
«Наша революція – всенародна, йдемо з народом, який тісно поєднує справу соціяльного визволення із національною незалежністю».

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко І.А.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button