Блоги

Миколаївська міська рада практично визнала протизаконність «зонування» Миколаєва, але в суді стверджує протилежне

Наразі в Миколаївському окружному адміністративному суді триває судовий розгляд щодо визнання незаконності Плану «зонування» міста Миколаєва та скасування відповідного Рішення міськради від 11.08.2016 № 6/3.

Нагадаємо, що відповідно до цього документу під забудову попадають сквери, зелені зони, береги тощо.

До рук громадських активістів, що борються за відновлення соціальної справедливості та проти розбазарювання земель міста на догоду скоробагатькам, попав цікавий лист підрозділу міської ради, який практично визнає недолугість та протизаконність відповідного Рішення.

У листі мова йде про сквер «Пожежник» на місці колишнього могильника худоби (ріг пр. Богоявленського та вул. Кузнецької), де ховали у відкритий спосіб худобу, що померла від страшних інфекційних хвороб, які є небезпечними на протязі десятків – сотнів років. Так от:

Відповідно до Генерального плану міста (прийнято 18.06.2009 року) – це озеленена територія загальноміського використання.

Відповідно до Рішення міськради від 04.04.2013 року № 27/16 – це об’єкт зеленого господарства, територія рекреаційного призначення, сквер «Пожежник».

А вже відповідно до Плану «зонування», прийнятого 11.08.2016 року — це вже зона підприємств V-го класу шкідливості (В-5), а значить можна збудувати чергову АЗС.

План було прийнято складом ради, переважну більшість в якій складають перефарбовані члени «Партії Регіонів» («Опозиційний Блок», «Наш Край»….), депутатами, які багато років брали участь у привласненні земель міста. «Зонування» прийнято у такій формі, щоб надати «минулим числом» псевдозаконності «дерибану» комунальної та державної землі і надалі продовжити справу привласнення в інтересах «обраних» за рахунок народу.

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко І.А.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button