Блоги

«Церкву Московського Патріархату можна будувати на брехні?» - 2

Нагадаємо, що ще 04.05.2017 року громадськими активістами, Цивільним Корпусом «Азов», ветеранами війни в котре було припинено знищення парку та дерев, які належать громаді, поруч палацу культури «Корабельний» по пр. Богоявленському, 328.

Трощать велодоріжки та зносять дерева у парку біля ПК «Корабельний», але активісти протидіють скандальному будівництву храму

Зносились здорові дерева за вказівкою священика Богдана з церкви Московського Патріархату, бо він там хоче збудувати собі храм. Громадськість викликала поліцію. Священик почав демонструвати представникам закону, але на відріз не давав фотографувати, начебто ксерокопію акту на знесення дерев. Причому так званого спилювання «аварійних» дерев та порослі.

І от нарешті громадськості вдалось отримати від виконавчого комітету Миколаївської міської ради листа з роз’ясненнями та копії документів на знос дерев за вказаною адресою. І виявилося, що священику Богдану було що, м’яко кажучи, «приховувати».

Спиляно дерева, які не дозволялось знищувати, але які заважають його мріям про масштабне будівництво і за які він не сплачував місту «відновлюваної вартості».

В акті на знесення є дозвіл тільки 8-х аварійних дерев та порослі дерев з діаметром кореневої шийки не більш як 5 сантиметрів. На доданій схемі вказується, конкретно де.

 
Священик Богдан Чорненький та схема-додаток до акту на знесення дерев

На зроблених у той час фотографіях ясно видно, що за вказівкою служителя церкви було знесено живу тую, клена та ясені, яких не має у дозвільних документах та які не можуть бути «поросллю», бо мають діаметр кореневої шийки набагато більший, ніж 5 сантиметрів.

 

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко І.А.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Цей Богдан не заслуговує, щоб його називали "отче", бо він посланець диявола. Заради грошей і завдяки їм, він учепився за місце біля Палацу культури і йому байдуже, що місцева громада планує там дитячий майданчик , який буде входити до цілістного комплексу ПК. Ганьба московським попам!

  2. Любые попы это тунеядцы и махинаторы, корень всех концессий это еврейская религия христианство, насильно внедренная в мире для их владычества. Ничего общего с богом христианство не имеет. Это базар где продается спокойствие трусам и никчемным людям. Религия Древней Руси ничем не хуже христианства, порой даже лучше и добрее.
    А пану сотнику везде политика, он ведь пан, все знает и вещает, когда не жрет из корыта.

    1. "Религия Древней Руси ничем не хуже христианства, порой даже лучше и добрее."

      Ты не только балабол но еще и тупой невежда . Чем это " религия" - язычество Руси была лучше и добрее ? В язычестве активно практиковались человеческие жертвоприношения как у сатанистов .Благодаря христианству наш народ шагнул вперед и присоединился к семью европейских народов . С князем Владимиром стали роднится крупнейшие монархи Европы . До крещения Киевской Руси отсталый народ молился и поклонялся трухлявым пенькам .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button