Блоги

Боротьба за ліс «Маяк» триває: поплічники «Мультіка» дотягуються з в’язниці. Повернення народу берегу у Рибаківці - успішне

06.09.17 р. я разом з миколаївськими активістами СНА завітали у столичний Вищий спеціалізований суд (ІІІ колегія суддів) України, де відбувся розгляд касаційної скарги Пеліпас О.О. та Бабенко В.А.

Ці особи вимагали скасувати Рішення Корабельного районого суду та апеляційного суду, які повернули у державну власність одну з ділянок лісу «Маяк» (соснове урочище «Жовтневе» у Корабельному районі), що раніше незаконно перейшла у приватні руки.

В ході засідання склалося враження, що судді явно симпатизують «спритним землевласникам». Але ім явно заважали присутні активісти та те, що ще рік тому Верховний суд України по аналогічній справі виніс постанову, яка підтверджує, що це ліс, роздача землі в ньому незаконна, і правильнісь відновлення терміну позову. Врешті, після незвичайно довгої наради, колегія ВССУ винесла «хитрее» рішення відправити справу на новий розгляд аж в суд першої інстанції. Хоча в десятках попередніх рішень по справі соснового урочища цей же суд підтверджував повернення земель Державі.

Нагадаємо, це той самий Пеліпас, який наразі знаходиться під вартою у Маріуполі у зв’язку з резонансним затриманням ОЗУ (ОПГ — рос.) Михайла Тітова («Мультіка»), а Бабенко — начальник екологічної інспекції області, непотопляємий ставленик часів Януковича.

Бабенко і Пеліпас

[do_widget id=text-16]

 

Також активісти відвідали для громадського контролю засідання в інший колегії ВССУ (№ V), де розглядалась справа в інтересах суспільства, що також стосується Миколаївської області. Так вирішувавалось питання повернення у державну власність ділянки водоохоронної зони на узбережи зони відпочинку Рибаківка, що також була незаконно привласнена «спритниками». Тут присутність активу була більш дієва. Як результат — народу повернуто народне добро.

Ідеолог українського націоналізму Ярослав Стецько:

«Наша революція – всенародна, йдемо з народом, який тісно поєднує справу соціяльного визволення із національною незалежністю».

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко І.А.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button