Статьи

Політичні кризи виникають через олігархічно-комерційні інтереси і відсутність законів, – Олег Березюк

Оліграхічні інтереси у Парламенті перешкоджають впровадженню законодавчого регулювання діяльності окремих гілок влади. Про це під час засідання Погоджувальної ради заявив голова фракції “Об’єднання Самопоміч” Олег Березюк.

“Проаналізувавши кризи, які виникали у Парламенті, уряді, державному управлінні останні 5-10 років, ми зауважили одну дуже серйозну річ. Вони виникали не через політичні розбіжності, вони виникали через олігархічно-комерційні інтереси та спробу переділу ринків. Комерсантам не хочется діяти по закону, і тих законів просто немає”, – зауважив парламентар.

“На сьогодняшіній день законодавчо не врегульовані дуже серйозні речі повязані із гілками влади. На превеликий жвль, не врегульована діяльність Президента України – його страх, а страх кожного Президента – це імпічмент і через що він має на цей імпічмент піти”, – пояснив нардеп.

“Друге питання – не врегульована законодавством діяльність Кабінету міністрів, тому уряд іноді робить те, що йому хочеться, а не те, що треба. Тому що немає закону про Кабінет міністрів, а якщо він є, він недосконалий. Наступне – негайно врегулювати якісними законодавчими актами діяльність Парламенту. На сьогодні він також іноді керується комерційними інтересами, які мають шалений вплив у цьому Парламенті. ”, – наголосив він.

“Ми повинні використати цю тимчасову хитку рівновагу для того, щоб у наступні місяці прийняти дуже серйозні законодавчі акти, які б унеможливили наступні кризи в країні”, – завершив голова фракції

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button