Происшествия

Ночью в Николаеве трое мужчин напали и ограбили журналиста, который снимал сюжет (ВИДЕО)

В ночь с четверга на пятницу, 3 ноября, в Николаеве на улице Генерала Карпенко трое неизвестных злоумышленников ограбили журналиста телеканала «Прямой» Дмитрия Тесова.

Об этом сообщает сайт «0512.ua».

Николаевский журналист в районе спортшколы «Надежда» снимал новостной сюжет. К нему сзади подошли трое неизвестных мужчин, которые ударили его, после чего отобрали телефон и технику для съемки. После ограбления злоумышленники сели в автомобиль ВАЗ 2104 и скрылись.

Пострадавший вызвал полицию, которая объявила ориентировку и в скором времени выявила и остановила похожий автомобиль в одном из дворов по улице Генерала Карпенко.

В салоне автомобиля были обнаружены два телефона, один которых принадлежал Тесову, и технику для съемки. Журналист также опознал нападавших.

Как выяснилось позже, предположительно, за рулем ВАЗа был военный — служащий одной воинских частей Николаева. Двое других нападавших — студенты местных учебных заведений.

Всех троих доставили в полицию для выяснения обстоятельств.

Задержание проводили лейтенанты полиции 1 роты Д. Войцеховський и О. Назаренко.

P.S. В своем сообщении о происшествии, опубликованном в полдень 3 ноября, пресс-служба патрульной полиции Николаева сообщает уже только об одном нападавшем:

«Миколаївські патрульні «по гарячих слідах» затримали чоловіка, який пограбував журналіста.

Вчора, близько 23 години 30 хвилин нарядом патрульної поліції було отримано виклик «Грабіж». Оперативно прибувши на місце, правоохоронці з’ясували, що біля центрального стадіону на проспекті Центральному журналісти телеканала «Прямий» знімали відео для свого сюжету.

В момент зйомки до журналістів підійшов чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння та почав провокувати конфлікт, вимагаючи припинити зйомку.

Репортер пояснив, що він виконує свою роботу, знімає сюжет для телепрограми. Раптом невідомий вдарив журналіста в обличчя, вихопив мобільний телефон та сумку з технікою для зйомки. Після чого побіг до припаркованого неподалік автомобіля ВАЗ, в якому на нього чекали декілька його друзів.

Отримавши від потерпілого детальний опис правопорушника та автомобіля, на якому він с друзями втік, патрульні передали орієнтування нарядам міста та почали відпрацьовувати прилеглу територію. Десь за 10 хвилин поліцейські побачили, що від заправки «АНП» на вулиці Генерала Карпенко від’їжджає автомобіль схожий за орієнтуванням. Водій ВАЗ побачив службове авто та, прискорившись, попрямував у двори. Після зупинки патрульні провели поверхневу перевірку транспортного засобу та особам, які були всередині, в ході якої на килимку заднього сидіння виявили два телефона зі знятими акумуляторами та приладдя для відеозйомки.

Заявник впізнав свої речі та прямо вказав на одного з пасажирів як на особу, яка його пограбувала.

Поліцейські затримали 20-річного мешканця селища Антонівка та вдягнули на нього кайданки. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Заводського ВП, слідчім якої патрульні передали затриманого для подальшого з’ясування по справі.

Доречі, через те, що водій автомобіля ВАЗ мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, правоохоронці запропонували йому пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою газоаналізатора «Драгер». Результат становив 1,00 проміле, що в п’ять разів перевищує норму. На керманича були складені адмінматеріали за ст.130 КУпАП».

[do_widget id=text-16]

 

Напомним, ранее мы писали:
Гастролерів-грабіжників, які «промишляли» у Корабельному та Заводському районах, взято під варту

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. И какой вывод из этой истории?
    А вывод прост!
    Ночью снимать можно только часовых во вражеском лагере и баб в кабаках !!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button