Общество

"Так люди зневіряться. Прикро, що з боку адміністрації району - лише обіцянки", - обурені мешканці Корабельного

Мешканці Корабельного району міста Миколаєва, що відгукнулись на заклик керівників адміністрації району та навели порядок на своїх вулицях і не тільки, обурені тим, що з боку влади не видно «кроків назустріч» — досі не надано транспорт для вивозу сміття та листя, як це було обіцяно головою адміністрації Олександром Цукановим.

Так, наприклад, Ніна Ластовецька повідомила до редакції «Корабелів.Інфо» про те, що і діти, і молодь, і пенсіонери, кому навіть за 80 років, що мешкають у мікрорайоні біля об’їзної дороги, організувалися та навели лад не лише біля своїх домівок, а й на «нічийному» пустирі, висадивши там цілу алею рослин, перед тим зібравши купи сміття. Але, хоч вони і дзвонили неодноразово до адміністрації району з приводу вивозу тих куп, людей тільки «кормили» обіцянками. А тепер і взагалі сказали, що машина зламалася…

«27 жовтня в Корабельному районі проводився суботник по благоустрою. Не залишились осторонь і мешканці вулиць Приозерної (М.Ульянової) та Єсеніна, що за Об’їзною дорогою. Зібрали листя та гілки біля своїх садиб. А у неділю, 29 жовтня, дружно навели порядок на пустирі біля озера. Висадили дерева та квіти. Та дуже прикро, що гори бур’яну та сміття нікому вивезти. З п’ятниці чекаемо транспорт, який обіцяли в адміністрації нашого району!!!» — написала жінка до редакції.

 
пустир біля озера до прибирання

силами місцевих мешканців тепер тут — красота і порядок

«Так люди зневіряться, і їх більше не збереш для хороших справ. Прикро, що з боку адміністрації району — лише обіцянки», — каже жінка.

Крім того, місцеві мешканці обурені, що саме в адміністрації їм обіцяли навести порядок біля магазину на зупинці «Єсеніна» силами відповідних робітників, та й це не зробили…

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. молодцы! Теперь камеры поставить, чтобы все видели как сволота при регулярной вывозке мусора с каждой улицы Корабельного, позволяет себе тайком вывливать свой мусор у озера, возле кладбища и вообще где- либо. РАНЬШЕ У УКРАИНЦЕВ БЫТОВАЛО ПОВЕРЬЕ,ЧТО ВЕСЬ МУСОР, ЧТО ТЫ КИДАЕШЬ ГДЕ_ПОПАЛО, ТВОИ ЛЮБИМЫЕ РОДСТВЕННИКИ НА ТОМ СВЕТЕ УИРАЮТ, НОСЯ ЕГО В ЗУБАХ, Так что не грешите. Посмотрите как красиво это озеро. За ним большое будущее. Только вот где мозги при деньгах, которые этим займутся.

    1. ахах. пздц этому озеру. меньше параши свои в озеро выводить надо. дорожку себе до маршрутки расчистили, а гонору... аж до цуканова добрались.
      пс цаплю с озера жалко, каждый год прилетает... красивая.

      1. По поводу туалетов ты прав за это нужно наказывать!!! Но во всем остальном кардинально неправ потому что 15лет назад мы там купались каждое лето и вода была нормальная и раков там ловили и рыбу, сейчас озеро замулилось и его засрали плюс по всему некоторые умные там своих гусей разводят. Но разговор о другом люди собрались навели порядок ещё и деревья посадили за свой счёт а у тебя рот открывается на них помои выливать??? Видимо ты дружок из тех кто там мусор по тихому высыпает, а может просто деградант моральный.
        А всем кто участвовал хочется сказать молодцы!!!

        1. я не говорил что они не молодцы. я сказал что многовато гонору. зачем нормальную акцию было портить какими-то дурными претензиями и скандальным тоном?

  2. По всему району прошли субботники. Возможно не успевают вывозить.
    И прежде всего народ для себя навел красоту, а не для администрацим и иже с ними

  3. «Так люди зневіряться, і їх більше не збереш для хороших справ. Прикро, що з боку адміністрації району — лише обіцянки», — каже жінка.

    Так для кого вы это делаете: для себя или для администрации ?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button