Происшествия

Брати-рецидивісти у Вітовському районі побили поліцейських, які намагалися їх заспокоїти

17 жовтня близько 19:00 до дільничного інспектора Вітовського відділення Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулась власниця магазину, розташованого у смт. Первомайське, яка повідомила, що двоє місцевих мешканців чинять бійку у магазині та трощать меблі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Прибувши за вказаною адресою, дільничний інспектор та співробітник сектору реагування патрульної поліції Вітовського району прийняли заяву від жінки та почали її опитувати, коли в цей час до приміщення зайшли 31-річний зловмисник разом із 18-річним братом та почали у присутності правоохоронців погрожувати потерпілій розправою, якщо та не відмовиться від написання заяви.

Поліцейські намагались заспокоїти зловмисників, але чоловіки не реагували на зауваження, а навпаки, висловлюючись нецензурною лайкою, напали на правоохоронців, спричинивши поліцейським тілесні ушкодження, та втекли з місця події.

Вжитими заходами співробітники Вітовського відділення поліції затримали нападників у порядку ст. 208 КПК України.

Як з’ясувалось, брати раніше вже неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за аналогічні та майнові злочини. Наразі у суді знаходяться матеріали кримінального провадження відносно 18-річного молодика за вчинення двох пограбувань та крадіжки.

Також до поліції звернулись ще четверо місцевих мешканців, які теж отримали тілесні ушкодження від вказаних зловмисників.

Братам-рецидивістам повідомлено про підозру за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.345 КК України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу», що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, ч.4 ст.296 КК України «Хуліганство», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, ч.1 ст.125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження», що карається від штрафу до виправних робіт на строк до одного року та ч.1 ст.122 КК України «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження», що передбачає покарання до трьох років позбавлення волі. Встановлюється причетність зловмисників до скоєння аналогічних злочинів на території Вітовського району.

 

Судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Правоохоронці звертаються до громадян, які потерпіли від неправомірних дій вказаних осіб, звертатись до Вітовського відділення поліції за адресою: м. Миколаїв, вул. Новозаводська, 10А або за телефонами (0512) 44-68-58,102.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: 
В Корабельном патрульные уложили в сугроб хулигана, пытавшегося выхватить у них табельное оружие

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Тепер головне , щоб справу довели до суду . Бо як буває у селі ? Родичі фігурантів злочину продають биків , свиней і за деякий час справи розвалюються в суді , а винуватці виходять на волю .

  2. большая часть пропавших коров быков в окресностях этого поселка это дело рук этих мразей!За день до этого залезли в дом Стогния и выпили 10 литров вина видать не в ту глотку пошло!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button