Общество

Кращі по Миколаєву: поліцією Корабельного відділу розкриті вбивства, більшість розбоїв та злочинів, пов'язаних з наркотиками

Аналізуючи роботу співробітників Корабельного відділу поліції ГУНП у Миколаївській області за 9 місяців 2017 року, начальник райвідділу підполковник поліції Віталій Маренчук повідомив, що ввірений йому підрозділ став кращим по місту Миколаєву стосовно показників роботи щодо розкриття деяких видів кримінальних правопорушень.

Так, наприклад, 100-відсоткова розкриваність злочинів у зазначеному періоді спостерігається по зареєстрованим випадкам, що стосуються нанесення тяжких тілесних ушкоджень та організації наркопритонів у Корабельному районі.

Щодо вказаних та інших видів злочинності трошки детальніше:

Протягом звітного періоду 2017 року на території Корабельного району м. Миколаєва було скоєне 1 умисне вбивство, яке на сьогоднішній день розкрите. Нерозкритим залишається 1 вбивство, яке було скоєне у 2016 році.

Крім того, за 9 місяців 2017 року у Корабельному районі було скоєно 5 кримінальних правопорушень, пов’язаних зі спричиненням тяжких тілесних ушкоджень, які на сьогоднішній день усі розкриті. Також розкрите ще одне кримінальне правопорушення щодо спричинення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть постраждалого.

Що стосується 4-х розбійних нападів, які сталися протягом звітного періоду на території району, то на сьогоднішній день три з них вже розкриті.

З початку 2017 року в Корабельному районі міста Миколаєва було зареєстровано 9 злочинів, пов’язаних з незаконним поводженням з вогнепальною зброєю, з яких по шести випадкам особам, що їх вчинили, було оголошено про підозру; питома вага розкриття склала 66,7% (по місту — 66,2%).

Станом на кінець 9-го місяця 2017 року на території району було зареєстровано всього 53 злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, з яких по 28-ми випадкам особам, які їх вчинили, було оголошено про підозру; питома вага розкриття кримінальних правопорушень вказаного виду становить 52,8% (по місту — 50,7%).

Зокрема, протягом звітного періоду на території району було виявлено 3 кримінальні правопорушення щодо організації нарко-притонів. По всім трьом випадкам особам, що вчинили ці правопорушення, оголошено про підозру.

Нагадаємо, ми писали: Ценой крови: полиция пообещала, что строительство церкви у ДК «Корабельный» пока прекратится (ВИДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. А гендели, стихийные рынки когда прикроете,???? Всё как крышевали так и продолжают крышевать.

    1. Если прикроют гендели, то уменьшится количество преступлений, и раскрывать будет нечего. ТЫ в своем уме?

  2. Хотелось бы верить доблестной полиции, но недавно пришлось вызвать полицию, где устроили притон по просп. Корабелов11,, правда, полиция приехала, но напала на женщину, которая вызвала, защищая хлопцев, которые незаконно поселились в квартире 79, все были в шоке от действий полицейских,,!

  3. И убийства и разбои связанные с наркотиками все раскрыто а люди с наркотиками связанные как жили так и живут свободно наращивая капитал

  4. Эта полиция стая отморозков,которые только и знают как бухать и строить из себя черт знает что!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button