Общество

Доля справжнього захисника – підтримувати побратимів та боронити рідну землю

Глибоким за змістом видався захід, присвячений Дню захисника України у Дитячому Центрі позашкільної роботи Корабельного району, що відбувся 10-го жовтня.

Організатор свята Н.М. Паламарчук, керівник гуртка «Альтанка», в його основу поклала літературно-музичний калейдоскоп «Шануй, моя Україно, тих, хто мир у світ цей несе!»

Відкриваючи цю зустріч з глядачами, вона зробила наголос на тому, що «сьогодні дізнаємось, які були історичні корені українського сучасного війська – від Київської Русі і до теперішнього часу». Далі події розгорталися так, що діти перенеслись до часів Київської Русі, Запорізької Січі, в Україну 18 століття, в сучасне українське військо.

Окрім того, діти охоче взяли участь у конкурсах, що наблизили їх до розуміння життя у військових походах. Звучала під час заходу і поезія, зокрема, вірш «Аркан» Василя Герасимьюка.

— Ця громадянська лірика про чоловіче братерство. Про те, як необхідно хоч раз в житті взяти на себе відповідальність за тих, хто поряд з тобою. Доля справжнього захисника – підтримувати побратимів та боронити рідну землю, — коментувала декламацію Н.М.Паламарчук.

Марія Полупанова, керівник гуртка
«Школа журналістики» ДЦ позашкільної роботи
Корабельного району м. Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Очень правильно . Однако . имеем ситуацию , когда патриотическая часть общества стала на защиту своей Родины а другая часть ( преимущественно наехавшие в свое время с Урала ) восхваляет агрессора-путлера и обгаживают в соцсетях патриотов . Не лучше ли вам кликушам кремлевским вернуться на историческую Родину и там ее любить ( по месту жительства) а не здесь в Украине ?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button