Происшествия

Двох капітанів карного розшуку в Миколаєві затримали за вимагання 10 тисяч доларів

До Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України звернувся чоловік, який розповів, що співробітники карного розшуку поліції Миколаєва вимагають з нього гроші.

10 тисяч доларів США поліцейські бажали отримати за те, щоб заявник міг повернути собі вилучене під час обшуку майно.

Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Матеріали перевірки внутрішня безпека направила до прокуратури Миколаївської області, де за викритим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. До відома поставили і керівництво поліції регіону.

Потрібної суми миколаївець не мав, про що повідомив поліцейських. Не зважаючи на незадоволення оперативників, чоловік зміг зібрати і передати їм лише частину грошей – 4 тисячі доларів США. Але і цієї суми здирники поділити не встигли. На місці події 28-ми та 31-річного співробітників обласної поліції піймали з речовими доказами хабарництва працівники Миколаївського УДВБ НПУ та слідчі прокуратури.

На теперішній час одного з капітанів поліції уже затримано в порядку ст.208 КПК України, вирішується питання щодо його колеги та оголошення їм підозри.

Нагадаємо, ми писали:

Задержан на взятке полковник, заставлявший полицейских выставлять «прейскурант» для получающих разрешение на оружие

Пойманный на взятке подполковник — экс-заместитель начальника Корабельного райотдела полиции Виталий Данич (ВИДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Нічого не змінюється в поліцїї, хабарники, всі без совісті, честі, тому їм ніхто не довіряє,одне презирство, ганьба!

  2. Чаще надо вести озвучивать в общество, тогда и вести будут набирать силу. Мне нравится наша прогрессия, как не крути сейчас гораздо лучше чем в 80-х - 2000-х. Так глядишь по тихоньку наказывать власть имущих, начиная с дна придем к чему ни-будь.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button